خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باند سرقت مسلحانه طلاجات در شرق استان کرمان متلاشی شد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 13 مهر 1398 - 10:10
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بم از انهدام یک باند سرقت مسلحانه طلاجات در این شهرستان خبر داد و گفت :اشد مجازات در انتظار برهم زنندگان نظم و امنیت جامعه خواهد بود
سرقت،باند،مسلحانه،بم،دادستان،شهرستان،قضائي،هشدار،كشف،دستگاه، ...

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بم از انهدام یک باند سرقت مسلحانه طلاجات در این شهرستان خبر داد و گفت :اشد مجازات در انتظار برهم زنندگان نظم و امنیت جامعه خواهد بود
به گزارش ایسنا، محمد ضیاالدینی در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: پس از کسب گزارش هایی مبنی بر انجام سریالی سرقت های مسلحانه در برخی شهرستان های شرقی استان کرمان، بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار دادستانی و پلیس قرار گرفت
این مقام قضائی با بیان اینکه پس از انجام یکسری اقدامات پلیسی،توسط کارگاهان پلیس آگاهی، اعضای این باند سرقت مورد شناسایی قرار گرفتند و دستورات قضائی لازم جهت دستگیری سارقان صادر شد عنوان کرد: در یک عملیات ضربتی و به صورت همزمان محل اختفای سارقان در چندین نقطه مختلف مورد ضربه قرار گرفت و 9نفر از اعضای این باند سرقت مسلحانه دستگیر و روانه زندان شده اند.
دادستان بم هشدار داد: با توجه به ترس و ارعاب ایجاد شده در بین مردم، رسیدگی به این پرونده به صورت ویژه و خارج از نوبت خواهد بود و اشد مجازات در انتظار این افراد شرور خواهد بود.
وی در تشریح شیوه کار این باند، گفت:اعضای این باند شبانه و به صورت مسلحانه به برخی منازل سطح شهر ورود می کردند و با ایجاد ترس و ارعاب اقدام به سرقت طلا و جواهرات می کردند.
دادستان بم ارزش ریالی طلاجات کشف شده از این باند سرقت را میلیاردها ریال اعلام کرد و گفت:در این رابطه سه دستگاه خودرو به همراه مقادیر سلاح و تجهیزات نظامی از قبیل کلت کمری، اسلحه کلاشینکف، دستگاه شوکر، بیسیم و مقادیری فشنگ کشف و ضبط شده است
دادستان بم خطاب به مخلین نظم و امنیت جامعه هشدار داد: همانگونه که 100درصد سرقت های مسلحانه در شهرستان بم طی یکسال گذشته کشف و متهمان آن دستگیر شده اند، هشدار می دهیم برخورد دستگاه قضائی در جرائم امنیتی، سخت و قاطعانه خواهد بود.
انتهای پیام