سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«رضا دهباشی» دانشجوی ایرانی بازداشت شده در استرالیا آزاد و به کشور بازگشت

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | شنبه، 13 مهر 1398 - 10:01
«رضا دهباشی» دانشجوی ایرانی بازداشت شده در استرالیا آزاد و به کشور بازگشت.
دهباشي،استراليا،بازداشت،آزاد،ايران

«رضا دهباشی» دانشجوی ایرانی بازداشت شده در استرالیا آزاد و به کشور بازگشت.
«رضا دهباشی» دانشجوی ایرانی بازداشت شده در استرالیا آزاد و به کشور بازگشت
به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، «رضا دهباشی» دانشجوی ایرانی در دانشگاه کویینزلند استرالیا که سپتامبر سال گذشته (شهریور ماه 1397) (حدود 13 ماه) به اتهام بی اساس ارسال تجهیزات نظامی آمریکا به ایران بازداشت شده بود، آزاد و به کشور بازگشت.
دهباشی که در مقطع دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل بود با تلاش‌های دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران و سفارتخانه ایران در کانبرا آزاد شد.
پس از اعلام خبر بازداشت دهباشی در استرالیا، بهرام قاسمی سخنگوی وقت وزارت خارجه اعلام کرد که این موضوع در دست بررسی است و توسط سفارتخانه‌های ایران در کانبرا و استرالیا در تهران دنبال می‌شود.
در حال تکمیل...