خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت کانبرا: ایران ۲ شهروند استرالیایی را آزاد کرد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 13 مهر 1398 - 09:24
وزیر خارجه استرالیا از آزادی زوجی خبر داد که چندی پیش به اتهام به پرواز درآوردن یک پهپاد در اطراف تهران بازداشت شده بودند.
استراليايي،استراليا،بازداشت،ايران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «ماریس پاین» وزیر خارجه استرالیا می‌گوید ایران بعد از رفع اتهام، یک زوج استرالیایی را که چندی پیش بازداشت شده بودند؛ آزاد کرده است.
«مارک فیرکین» و «جولی کینگ» متهم به استفاده بدون مجوز از پهپاد با هدف فیلمبردای بوده‌اند.
این در حالی است که «کیلی موره گیلبرت» دیگر تبعه استرالیایی که گفته می‌شود از اساتید دانشگاه ملبورن است؛ همچنان در بازداشت به سر می‌برد.
استرالیا پیشتر وجود انگیزه سیاسی برای این بازداشت‌ها را رد کرده و گفته بود: هیچ دلیلی نداریم که فکر کنیم این بازداشت‌ها به نگرانی بین‌المللی از برنامه اتمی ایران، تحریم‌های سازمان ملل یا امنیت دریایی در خلیج فارس ارتباط دارد.