خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم بهره‌گیری و تمسک به قرآن در زندگی فردی و اجتماعی

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1397 - 16:24
رشت- نماینده گیلان در مجلس خبرگان رهبری برلزوم بهرٰه‌گیری و تمسک به قرآن به عنوان کتاب انسان‌ساز و هدایت کننده در زندگی فردی و اجتماعی افراد تأکید کرد.
اسلامي،انقلاب،قرآن،دنيا،اشاره،سعادت،گيلان،صدور،چهلمين،تمسك،آ ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد پروایی ظهر چهارشنبه درهمایش تجلیل از ماندگاران قرآنی استان گیلان که در رشت برگزار شد با اشاره به اینکه انقلاب ما منتسب به ولایت، امامت و حضرت زهرا (س) است، اظهارکرد: پایه و محور انقلاب اسلامی ایران اسلام و قرآن است.
وی با تأکید برلزوم بهرٰه‌گیری و تمسک به قرآن به عنوان کتاب انسان‌ساز و هدایت کننده در زندکی فردی و اجتماعی، افزود: گره زدن زندگی فردی و اجتماعی به قرآن کریم سبب سعادت در دنیا و آخرت می شود.
نماینده گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه متاسفانه افراد رفتار و اخلاق خود را با قرآن تراز نمی کنند، گفت: تمسک به قرآن کریم و عترت توسط همگان اعم از مردم، مسئولان سبب سعادت جامعه و حرمت در مسیر درست می شود.
وی همچنین با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بیان‌کرد: همه ما عزت و اقتدار و جایگاه خود را مدیون انقلاب اسلامی هستیم.
خدمت بزرگترین نعمتی است که خداوند به برخی عطا کرده بنابراین باید از این فرصت به نحو احسن استفاده کنیم.
صدور آموزه های اسلامی به واسطه انقلاب اسلامی در دنیا دلیل هراس دشمنان
در ادامه این همایش مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان با اشاره به برخی دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول ۴۰ ساله گذشته، گفت: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باید نگاهی به گذشته و امید به آینده داشت.
حجت الاسلام ستار علیزاده با بیان اینکه انقلاب اسلامی حرکت برجسته و متاثر از آموزه‌های فاطمی بوده است، افزود: لزوم دفاع از ولایت برای رسیدن به سعادت در دنیا و آخرت مهم‌ترین درسی است که می توان از نهضت فاطمی گرفت.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی زمینه ساز صدور معارف دینی به دنیا بوده است، ادامه داد: اشاعه و صدور آموزه‌های اسلامی و استکبارستیزی توسط انقلاب اسلامی به دنیا مهم‌ترین دلیل هراس دشمنان از نظام مقدس اسلامی است.
در پایان این مراسم از ۷۵ نفر از نخبگان قرآنی دارای رتبه در مسابقات کشوری اوقاف و بین المللی جهان اسلام و اساتید دارای سابقه بالای آموزش قرآن تقدیر شد.