خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 10 مهر 1402
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از «تمامیت‌خواهی» تا «طلبکاری»؛ حمله روزنامه‌های اصلاح‌طلب به واعظی

تسنیم | سیاسی | چهارشنبه، 19 دی 1397 - 22:39
مصاحبه روز گذشته واعظی با تسنیم درباره عدم‌ائتلاف دولت با اصلاح‌طلبان با واکنش فعالان و رسانه‌های اصلاح‌طلب روبه‌رو شد.
سخنان،اعتدال،روز،حزب،دفتر،رئيس،واكنش،ائتلاف،روزنامه،اظهارات، ...

خلاصه خبر

رئیس دفتر روحانی درباره اظهارات سعید حجاریان در رابطه با ائتلاف اصلاح‌طلبان با روحانی گفته است: "ائتلاف در ذهن برخی این معنی را می‌دهد که هر فرد و هر گروهی که از کسی حمایت کرده به‌معنی ائتلاف آن گروه با جریان پیروز بوده است، نه!
روزنامه قانون با تیتر "تفرقه خزنده" به اظهارات واعظی واکنش نشان داده است.
تحلیل این روزنامه اصلاح‌طلب از سخنان واعظی این است که نیروهای جریان اعتدال و توسعه در حال ادامه اجرای سیاست‌های آسیب‌زای خود هستند.
روزنامه شرق نیز از اظهارات واعظی با تعبیر "تمامیت‌خواهی با چاشنی بدعهدی" یاد کرده است.
این روزنامه همچنین اشاره‌ای به واکنش برخی فعالان اصلاح‌طلب از جمله اسماعیل گرامی مقدم سخنگوی حزب اعتماد ملی و احمد حکیمی‌پور دبیرکل حزب اراده ملت به سخنان واعظی داشته است.
روزنامه آرمان نیز با تیتر واعظی طلبکار شد به استقبال اظهارات رئیس دفتر روحانی رفته است.