خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مبارزه با فساد سیاسی‌بازی نیست

ایسنا | اجتماعی و حوادث | جمعه، 12 مهر 1398 - 11:34
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مبارزه با فساد و دفاع از اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی سیاسی‌بازی نیست و حمایت از شفافیت و جوان‌سازی بخش‌های مدیریتی کشور از اصول و اهداف انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.
تعاون،انقلاب،اجتماعي،دفاع،رفاه،اسلامي،فرزندان،اصول،شاهد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مبارزه با فساد و دفاع از اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی سیاسی‌بازی نیست و حمایت از شفافیت و جوان‌سازی بخش‌های مدیریتی کشور از اصول و اهداف انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.
به گزارش ایسنا محمدشریعتمداری در دیدار و گفت و گوی صمیمانه با فرزندان شاهد وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی گفت: به تعبیر امام راحل شهدا چراغ هدایت هستند و مسیری را هموار کردند که جامعه بتواند در جهت رشد و تعالی حرکت کند.
وی تاکید کرد: جنگ ما حق‌طلبانه و برای دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی بود و در طول تاریخ دفاع مقدس شهدای ما جزو مظلومان تاریخ هستند.
وزیر تعاون ، کارورفاه اجتماعی افزود: هنوز انقلاب در آغاز راه خود بود که جنگی را به کشور تحمیل کردند اما رزمندگان با کمترین تجهیزات و در برابر دشمن ایستادگی کردند.
درهشت سال دفاع مقدس خلوص نیت حرف نخست را می‌زد و باید در دفاع از انقلاب اسلامی و ارزش‌های آن ایستادگی کرد.
شریعتمداری در پاسخ به سخنان فرزندان شاهد این وزارتخانه یاد آورشد: جوانان امروز اهل معامله و تعارفات نیستند بلکه به دنبال ایده‌های نوین و شفاف‌سازی هستند و باید شرایطی را فراهم کنیم که به اصول اخلاقی انقلاب بازگردیم .
وی با اشاره به گستردگی وظایف در وزارت تعاون ، کارورفاه اجتماعی تصریح کرد : باید با کمک یکدیگر به مسیر پیشرفت جامعه دست پیدا کنیم .
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی، وزیر تعاون ، کارو رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: فرزندان شاهد می‌توانند با روحیه انقلابی خود گام‌هایی قوی برای پیشرفت کشور بردارند.
انتهای پیام