خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیحات شهر خودرو درباره بلیت فروشی بازی با پرسپولیس

فارس | ورزشی | جمعه، 12 مهر 1398 - 10:39
جلسه هماهنگی پیش از بازی در مشهد برگزار شد. در این نشست توضیحاتی درباره وضعیت بلیت فروشی از سوی میزبان ارایه شد.
پرسپوليس،سايت،تيم،هواداران،فروشي،سهميه

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، نشست هماهنگی مدیران برای بازی پرسپولیس و شهر خودرو برگزار شد و از پرسپولیس، محسن خلیلی و علیرضا اشرف در این نشست حضور پیدا کرده بودند.
براساس تصمیم های این جلسه، تیم فوتبال پرسپولیس در این دیدار با لباس یک دست سفید برای بازیکنان و طوسی برای دروازه‌بان به میدان خواهند رفت و تیم میزبان نیز عنابی به تن خواهد کرد.
همچنین مقرر شد درهای ورزشگاه از ساعت ۱۲ باز خواهد شد.
نمایندگان تیم میزبان در این جلسه توضیحاتی را درباره مسایل مربوط به بلیت فروشی ارایه کردند.
همچنین اعلام شد سهمیه ده درصدی پرسپولیس تکمیل شده است و صبح پنج شنبه با باز شدن فروش سهمیه میهمان با توجه به مراجعه فراوان، سایت دچار اختلال شده بود.
گفتنی است؛ بلیت فروشی این بازی در روزهای گذشته در حالی انجام شده بود که سایت برای هواداران پرسپولیس بسته بود.
این در حالی است که در بازی‌های تهران چنین رفتاری با هواداران تیم‌های مهمان صورت نگرفته است.
انتهای پیام/س