خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازدید ۴۵ هزار نفر از نمایشگاه ایپاس ۲۰۱۹

مهر | اجتماعی و حوادث | جمعه، 12 مهر 1398 - 01:47
مدیر عامل ناجی پاس گفت: در این دوره از نمایشگاه ایپاس ۳۱۲ شرکت در ۳۲۰ غرفه حضور داشتند و ۵ هزار محصول از ۱۵۵ برند و ۲۳ کشور به معرض نمایش درآمد.
نمايشگاه،درصد،اصغريان،ايپاس

رضا اصغریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این نمایشگاه با امکانات موجود مطابق انتظارات ما برگزار شد.
وی تصریح کرد: در این دوره ۳۱۲ شرکت در ۳۲۰ غرفه حضور داشتند و ۵ هزار محصول از ۱۵۵ برند و ۲۳ کشور به معرض نمایش درآمد.
اصغریان با بیان اینکه رکورد ۴۵ هزار نفر بازدیدکننده از نمایشگاه امسال به ثبت رسید، افزود: اجزای این نمایشگاه شامل ۳۲ درصد بخش‌های حفاظتی و امنیتی، ۲۰ درصد اتفاء حریق تشکیل شده بود، ۱۴ درصد متعلق به حوزه آی تی بود و دیگر حوزه‌ها نیز در این نمایشگاه فعالیت کردند.
مدیرعامل ناجی پاس گفت: در نظر داریم تا در سال‌های بعد به نسبت به عملکرد خود اقدامات بهتر و بیشتری انجام دهیم تا نظرات بازدیدکنندگان را نسبت به نمایشگاه ایپاس جلب کنیم.