هدفگذاری دانشگاه فردوسی برای جذب 2000 دانشجوی عراقی
مدیر همکاریهای علمی بینالمللی و امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه فردوسی با اشاره به تحصیل 800 دانشجوی عراقی در دانشگاه فردوسی مشهد از برنامههای این دانشگاه برای افزایش این تعداد به 2000 دانشجو خبر داد.
مدیر همکاریهای علمی بینالمللی و امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه فردوسی با اشاره به تحصیل 800 دانشجوی عراقی در دانشگاه فردوسی مشهد از برنامههای این دانشگاه برای افزایش این تعداد به 2000 دانشجو خبر داد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، مدیر کل دانشجویی و اعزام بورسیه وزارت آموزش عالی عراق به همراه معاونان و کارشناسان خود از بخشهای مختلف این دانشگاه بازدید کردند.
در دیدار این هیات با دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر موذن زاده، رئیس اداره دانشجویان بینالملل گزارشی از دیدارها و بازدیدهای این هیأت ارائه کرد.
در این نشست دکتر قبول مدیر همکاریهای علمی بینالمللی و امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه با اشاره به تحصیل 800 دانشجوی عراقی در دانشگاه فردوسی مشهد به برنامههای دانشگاه برای افزایش این تعداد به 2000 دانشجو اشاره کرد.
وی برنامههای دانشگاه برای ارتقاء کیفی آموزشی و پژوهشی دانشجویان بینالملل را معرفی کرد و برخی از تفاهمهای انجام شده میان دانشگاه و وزارت آموزش عالی عراق را برشمرد.
دانشگاه فردوسی انتخاب اول دانشجویان عراقی
در ادامه دکتر علا، مدیر کل دانشجویی و اعزام بورسیه وزارت آموزش عالی عراق با تشکر و قدردانی از دانشگاه فردوسی مشهد برای فراهم آوردن بستر مناسب برای تحصیل دانشجویان عراقی، زیرساختهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه را بسیار مناسب ارزیابی کرد که البته در بخش خوابگاهی نیازمند مساعدت بیشتر دانشگاه است.
وی با تمجید از رتبه 500 بینالمللی دانشگاه، شهرت دانشگاه فردوسی مشهد در کشور عراق را به گونهای ارزیابی کرد که آن را تبدیل به انتخاب اول دانشجویان عراقی تبدیل کرده است.
دکتر بهرامی، معاون پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد به آمادگی دانشگاه برای پذیرش استادان دانشگاههای عراق برای فرصت مطالعاتی و دوره های پسادکتری اشاره کرد و دکتر پیش قدم، معاون آموزشی دانشگاه نیز ضمن معرفی الگوی مفهومی آموزش برنامههای دانشگاه برای ارتقاء کیفی آموزشی دانشجویان عراقی از جمله دستیار آموزشی، دورههای تکمیلی، استاد مشاور بینالملل را معرفی کرد.
دکتر سپهر، مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه فردوسی نیز برنامههای دانشگاه برای هفتاد سالگی دانشگاه را برشمرد و از هیات عراقی برای حضور در این برنامه ها دعوت کرد.
دکتر تقوی، رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان نیز به ارائه گزارشی از برنامههای آموزش زبان فارسی در مرکز به دانشجویان و 6 شعبه مرکز در عراق پرداخت.
در پایان این برنامه دکتر محمد کافی، رئیس دانشگاه با تشکر از حضور هیات عالی رتبه وزارت آموزش عالی عراق، دیدگاههای این هیات نسبت به دانشگاه را بسیار مهم تلقی کرد.
وی حرکت بینالمللیسازی دانشگاه را در گامهای اولیه خود دانست که بر اساس برنامههای دانشگاه شتاب بسیار مناسبی یافته است به گونهای که دانشگاه فردوسی مشهد در جایگاه یکی از دانشگاههای برتر ایران و منطقه در سطح بینالملل شناخته میشود.
کافی، دیپلماسی علمی ایجاد شده میان ایران و عراق را پایاترین روابط میان دو کشور دانست که بیشترین منافع را در بلند مدت برای دو ملت در پی خواهد داشت.
وی رویکرد باز دانشگاه فردوسی مشهد به دانشجویان و استادان عراقی را نشانه هدف اصیل دانشگاه برای ارتقاء دانش در کشور عراق تلقی کرد که این رویکرد در هیچ کشوری برای عراقیان قابل ملاحظه نخواهد بود.
گفتنی است هیات 6 نفره وزارت آموزش عالی کشور عراق به دعوت مدیریت همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه فردوسی مشهد برای گسترش روابط و افزایش حضور دانشجویان عراقی به مشهد آمدند.
انتهای پیام