خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت ۴۲۰ تماس تلفنی مزاحم با مرکز ۱۲۵ همدان طی یک روز

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1397 - 15:19
همدان - رئیس سازمان آتش‌نشانی همدان گفت: طی روز گذشته ۴۲۰ تماس تلفنی مزاحم با مرکز ۱۲۵ همدان برقرار شده است.
عمليات،نجات،تماس،بياناتي،حريق،آتش

محمدرضا بیاناتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شرکت در ۲ عملیات اطفای حریق و ۳ عملیات امداد و نجات حاصل تلاش پرسنل آتش نشانی همدان در روز گذشته بوده است.
بیاناتی با بیان اینکه شهروندان دیروز ۴۲۰ مرتبه با سامانه ۱۲۵ تماس گرفته اند، گفت: از این تعداد تماس ۵ مورد منجر به عملیات شده، ۱۵ تماس برای مشاوره و راهنمایی برقرار شده، ۵۰ تماس اشتباه بوده و متاسفانه ۳۵۰ مورد ایجاد مزاحمت بوده است.
وی گفت: عملیات انجام شده در این مذت ۲ مورد آتش سوزی شامل حریق مخروبه در بلوار شهید احمدی روشن و حریق درختان در باغ ایرانی بوده است.
رئیس سازمان آتش‌نشانی همدان گفت: همچنین ۳ مورد عملیات امداد و نجات شامل نجات افراد محبوس شده در منزل در میدان شاهد، مهار حیوانات در نواب و رها سازی اندام بدن از داخل فلزات زینتی و زیورآلات در محل ایستگاه مرکزی توسط آتش نشانان به انجام رسید.
بیاناتی گفت: تعداد ۲ نفر نجات یافته طی این عملیات گزارش شده است.