خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار رئیس ستاد مشترک ارتش فرانسه با عبدالمهدی

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 11 مهر 1398 - 16:27
رئیس ستاد مشترک ارتش فرانسه که به عراق رفته است امروز با عادل عبدالمهدی دیدار کرد.
عراق،امنيت،حمايت،تقويت،فرانسه،تاكيد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از السومریه، دفتر عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد نخست وزیر امروز «فرانسوا لوکوانتر» رئیس ستاد مشترک ارتش فرانسه را به حضور پذیرفت.
در این بیانیه آمده است در این دیدار راه‌های تقویت روابط و هماهنگی میان دو کشور و حمایت از نیروهای عراقی و تقویت توانمندی‌هایشان در رویارویی با تروریسم و تحکیم امنیت و ثبات بررسی شد.
بر اساس این بیانیه، عبدالمهدی بر اهمیت روابط عراق و فرانسه و تقویت پیوندهای دوستی و همکاری در تمام زمینه‌ها در سایه همسویی دیدگاه‌ها میان دولت‌های عراق و فرانسه درباره بحران منطقه‌ای تاکید کرد و از همه کشورهای ساحلی خلیج (فارس) خواست به مسئولیت امنیت این منطقه و حمایت از آزادی دریانوردی در تنگه هرمز در کنار عراق که تلاش‌هایی برای آرامش انجام می‌دهد، عمل کنند.
تاکید بر حفظ امنیت و نظم عمومی و حمایت از مردم
سعد معن از مسئولان امنیتی عراق تاکید کرد مسئولیت نیروهای امنیتی حفظ امنیت عمومی و حمایت از تظاهرکنندگان است.
انتهای پیام/