حسینی: مجلس یازدهم دور از شائبه جانبداری از مفسدان اقتصادی باشد
دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی گفت: باید مجلسی شکل گیرد که شائبه جانبداری از مفسدان اقتصادی، پادویی و دلالی اربابان ثروت و قدرت در آن نباشد.

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، سیدمحمد حسینی دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی امروز پنج شنبه در همایش فصلی انتخاباتی خانه احزاب ایران اظهار داشت: در آستانه انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی هستیم که جلوه بارزی از مردمسالاری دینی است و نتیجه زحمات احزاب فعالان سیاسی و گروه های مرجع در انتخابات ظهور و بروز پیدا می کند.
وی افزود: مسلماً برپایی انتخابات پرشور و با حضور حداکثری و نتایج مناسب آن در اصلاح امور، کاهش کاستی ها و نابسامانی ها و پیشرفت و تعالی ایران عزیز اهمیت بسیار است.
دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی خاطر نشان کرد: هر چند که تاکنون احزاب جایگاه واقعی خود را نیافته اند اما می توانند با معرفی چهره های متدین، متعهد، متخصص، ساعی، خدوم، دلسوز، کارامد، منزه و پاک، بلند نظر، منیع الطبع، نخبه، انقلابی و ولایی، معتقد به ما میتوانیم، امیدوار به آینده، با نگاه به ظرفیت ها و توانمندی های داخلی و در یک کلام معرفی آنان که عصاره فضائل،کمالات، خوبی ها، سجایای اخلاقی، ایثار، فداکاری، همت،عزم و اراده ملت شریف ایران باشند.
حسینی خاطرنشان کرد: احزاب با معرفی چهرههایی با این این خصوصیات فوق می توانند نقش و موثر خود را نشان دهند و بدبینی های تاریخی که به درستی یا در مواردی ناصواب در اذهان نسبت به عذاب شکل گرفته را بزدایند و این باور را در جامعه تقویت کنند که با کار تشکیلاتی و خرد جمع می توان سرنوشت بهتری برای کشور رقم زد.
وزیر فرهنگ و ارشاد دولت دهم تاکید کرد: حضور چنین نمایندگانی در خانه ملت میتواند به طور طبیعی و عملاً نه صرفاً در گفتار و شعار، جایگاه مجلس را ارتقاء بخشد و خواسته امام عظیم الشأن راحل که «مجلس در راس امور است»، را محقق کند.
وی اضافه کرد: اجتماع ابرار و نیکان، انسانهای وارسته و خدمتگزار میتوانند مجلس زیبنده و برازنده تراز انقلاب اسلامی را شکل دهد؛ مجلسی که از هفته، روز و لحظات اول با برنامه حساب شده بر مبنای قانون اساسی نگاه بلند امام و رهبری، سیاستهای کلی و اسناد بالادستی وارد عمل شود و به دور از فرافکنی، سیاهنمایی، حاشیه سازی، جنجال، بلوا آفرینی و غوغا سازی با تصویب طرح ها و لوایح، تایید نیروهای امین و صالح در مسند وزارت و نیز نگرش دوراندیشانه و درمانگر مشکلات و موانع رشد مادی و معنوی را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد و مبشر امید، نشاط و سرزندگی و حیات طیبه برای مردم عزیز کشورمان باشد.
دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی خاطر نشان کرد: مجلسی که با نظارت جامعه و به دور از شائبه های تنگ نظرانه جناحی و باندی و بدون اغراض و امیال نفسانی در تنزیه و سالم سازی روند اجرایی کشور، تلاش کند و ضمن حمایت از مجریان در انجام وظایفشان، شمشیر اختهای بر سر مجرمان و مفسدان باشد.
حسینی وی با بیان اینکه تقویت بعد تقنینی و نظارتی مجلس میتواند دولت کارآمد و توانا را شکل دهد، اذعان کرد: دو قوه مقننه و مجریه به عنوان دو بازوی قدرتمند جمهوری اسلامی، میتواند کشور را در شرایط دشوار فعلی عبور دهند و ایرانی مقتدر، الگو و الهامبخش را فرا روی منظر جهانیان قرار دهند.
وی ادامه داد: لازمه شکل گیری چین مجلسی تصمیم جدی و کوشش بی وقفه و التزام به یک سری ضوابط و معیارهای اخلاقی است که از رقابت درست انتخاباتی آغاز میشود و با همکاری و هم افزایی در صیانت از منافع ملی استمرار می یابد.
به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد دولت دهم، در حال حاضر بهترین راهنمای عمل و نقشه راه برای مردم و احزاب منظومه منسجم، متقن، دقیق و موجز و در عین حال جامعه بیانیه گام دوم است؛ حتی اگر به یک بخش آن که آینده نگری و توصیه های 7 گانه است، عمل شود بدون تردید گام بلند و جهشی در حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی محسوب می شود.
حسینی اضافه کرد: گزینههایی را به ملت معرفی کنیم که با مجاهدت بر شتاب رشد علمی و فناوری بیفزایند و پاسخگوی رفع نیازهای جامعه، کاهش وابستگی و نیز دور زدن تحریمهای ظالمانه باشد؛ نه اینکه با نگاه ابزاری به مراکز علم و دانش، دانشجو و استاد را ملعبه سیاسی بازی های خود قرار دهند.
وی خاطر نشان کرد: گزینههایی که خود نماد برجسته سلوک، رفتار و منش اخلاقی و معنوی باشند تا مردم به ویژه نسل جوان به آنان تاسی جویند.
نمایندگانی که راهکارهای اساسی برای برون رفت از مشکلات معیشتی و اقتصادی را بشناسند و هم و غم خود را مصروف خدمت و گره گشایی و اصلاح نظام بودجه ریزی، بانکی، مالیاتی، افزایش کمی و کیفی تولید، توزیع عادلانه و مصرف غیرمسرفانه قرار دهند.
به اعتقاد دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی، باید مجلسی شکل بگیرد که نه تنها شائبه جانبداری از مفسدان اقتصادی، پادویی و دلالی ارباب ثروت و قدرت در آن نباشد بلکه با تمام توان در جهت استقرار عدالت و مبارزه با فساد که لازم و ملزوم یکدیگرند و خدمت خالصانه و بی منت به توده های مردم بکوشد.
مجلسی که نگهبان بیدار استقلال، آزادی و عزت کشور و مرزبندی با دشمن باشد و با ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی، مجلس یازدهم را نقطهای درخشان در تاریخ ایران قرار دهد و بر پایه و معیار آن مجالس بعدی نیز شکل بگیرد.
حسینی اظهار امیدواری کرد: امید است با معرفی و انتخاب نمایندگان عالم، صادق، شجاع، ساده زیست، پایبند به سوگند نمایندگی و فرهیخته، شاهد مجلسی باشیم که فر و شکوه ایران را به نمایش بگذارد، مایه مباهات ملت و اهل مجالس ایران گردد و مصداق "کونوا لنا زینا و لا تکونوا علینا شینا" باشد.
وزیر اسبق ارشاد در پایان گفت: «مجلسی که از مردم، با مردم و برای مردم باشد و هر نماینده «واحد کَاَلْف» باشد که گفته اند: یکی مرد جنگی به از صد هزار؛ نه اینکه صرفاً یک عدد از ۲۹۰ نماینده، سیاهی لشکر و فرمانبر پدرخواندههای بیرونی باشد و به مدد قرار گرفتن در لیست بالا بیاید.
بلکه از جوهره شایستگی و منزلتی برخوردار باشد که در خانه ملت چون نگینی بدرخشد.
بنابراین باید همت کنیم برای رسیدن به چنین مجلسی.
البته: ما بدان مقصد عالی نتوانیم رسید/هم مگر پیش نهد لطف شما گامی چند».
انتهای پیام/