خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استفاده از ظرفیت کامل واحدهای صنعتی در قزوین جدی گرفته شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 10 مهر 1398 - 23:43
قزوین- نماینده تاکستان در مجلس شورای اسلامی گفت: استفاده از ظرفیت کامل واحدهای صنعتی و توجه به صنایع تبدیلی راهکاری برای رونق تولید است.
استان،توليد،طاهرخاني،قادريم،فعالان،توليدي،ظرفيت،صنعتي

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور استاندار، فعالان اقتصادی و نمایندگان استان در مجلس چهارشنبه شب با حضور رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در استانداری قزوین برگزار شد.
بهمن طاهرخانی در این جلسه اظهارداشت: اگر زیر ساختهای صنعتی در کشور تکمیل شده و بستر حمایت جدی از تولیدکننده مهیا شود قادریم بخشی از مشکلات را حل کنیم.
وی بیان کرد: حمایت از صنایع تبدیلی از دیگر راههایی است که می تواند به رونق تولید منجر شود.
نماینده تاکستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: استفاده از نیروی انسانی متخصص و نیز بهره گیری از ظرفیت کامل واحدهای تولیدی از راهکارهای مقابله با تهدید دشمنان در آسیب زدن به اقتصاد است.
وی گفت: اگر از همه فرصت ها و ظرفیت ها استفاده شود قادریم با فعال کردن صنایع استان و بهره گیری از توان تولیدی در شهر صنعتی البرز به دستاوردهای خوبی برسیم.
طاهرخانی افزود: انسجام نمایندگان سه قوه در استان خوب است و با تعامل بیشتر و هم افزایی می توان به توسعه استان کمک کرد.
در این نشست تعدادی از فعالان اقتصادی استان دیدگاههای خود را برای حل مشکل تولید مطرح کردند.