کاهش 23 درصدی آمار فوتی ناشی از تصادفات و افزایش 141 درصدی جرائم رایانهای در قوچان
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قوچان از کاهش هشت درصدی تصادفات و همچنین کاهش 23 درصدی تصادفات منجر به فوت در این شهرستان خبر داد، وی همچنین گفت: جرائم رایانهای در شهرستان قوچان افزایش 141 درصدی داشته است.

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قوچان از کاهش هشت درصدی تصادفات و همچنین کاهش 23 درصدی تصادفات منجر به فوت در این شهرستان خبر داد، وی همچنین گفت: جرائم رایانهای در شهرستان قوچان افزایش 141 درصدی داشته است.
به گزارش ایسنا، سرهنگ قدیر مصرخانی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قوچان عصر امروز در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی، با بیان این نکته که شهرستان قوچان دارای 200 هزار نفر جمعیت و 178 روستاست، عنوان کرد: در شهرستان قوچان تاکنون هیچ سرقت مسلحانه و سرقت از بانک و طلافروشی انجام نشده است.
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه این شهرستان نسبت به شهرستانهای اطراف از جمعیت بیشتری برخوردار است اما نسبت به آنها هیچ گونه سرقت خشنی رخ نداده است که این امر در ابتدا مدیون خود مردم با ایمان و باتقوای شهرستان و پس از آن زحمت یکایک سربازان خدوم بوده است.
مصرخانی با بیان این نکته که از سال گذشته تاکنون تعداد تصادفات منجر به فوت در شهرستان قوچان 23 درصد کاهش داشته است، گفت: در این مدت تعداد تصادفات و مصدومان ناشی از تصادفات هشت درصد کاهش داشته است و در میان تصادفات درون شهری با کاهش 20 درصدی و در تصادفات برون شهری با کاهش 25 درصدی مواجه بودهایم.
وی با بیان این نکته که در شهرستان قوچان 89 درصد از سرقتها کشف می شوند، اظهارکرد: این شهرستان در این حوزه رتبه نخست در استان خراسان رضوی را در طی سال گذشته و سال جاری کسب کرده است.
وی با بیان این مطلب که در شهرستان قوچان به صورت میانگین روزانه هفت فقره سرقت به وقوع میپیوندد، اضافه کرد: پرسنل شهرستان قوچان با سایر نقاط استان فرق میکنند و علاوه بر ایمان و اخلاق از شجاعت بسیاری برخوردار هستند و با کمترین امکانات به نحو احسن به وظیفه خود عمل میکنند و به همین دلیل کشفیات در این شهرستان بسیار بالاست.
جرائم رایانهای در شهرستان قوچان افزایش 141 درصدی داشته است
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قوچان با اشاره به افزایش 141 درصدی جرائم رایانهای در این شهرستان نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: جرائم مالی رایانهای نسبت به سال گذشته 142 درصد افزایش داشته است که این موضوع نشانگر توجه بیشتر سارقان و کلاهبرداران به فضای مجازی است .
وی گفت: 93 درصد تخلفات در فضای مجازی کشف میشوند که شهرستان قوچان از این حیث نیز رتبه نخست استان را داراست.
برقراری 16 هزار و 800 مورد تماس تلفنی با 110 در شهرستان قوچان
مصرخانی با بیان این نکته که در 6 ماه نخست سال جاری تاکنون 16هزار و 800 مورد تماس با 110 انجام گرفته است، اظهار کرد: از مجموع تماسهای روزانه با 110 حدود 70 درصد عملیاتی میشوند و 30 درصد با ترک صحنه مواجه هستیم.
وی با اشاره به استانی شدن شماره 110 از سال جاری، تصریح کرد: باتوجه به اینکه این اقدام به صورت طرح تجمیعی است اثرات بسیار خوبی را به دنبال دارد چون شاید در برخی مواقع کم کاری و احساس مسئولیت کمتری انجام میشد اما با اجرای این طرح نظارت برشهرستانها افزایش یافته است.
15 میلیارد ریال کالای قاچاق در قوچان کشف شد
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قوچان با اشاره به کشف 15 میلیارد ریال کالای قاچاق از ابتدای سال تاکنون، عنوان کرد: اقلام قاچاق کشف شده شامل سیگار، پارچه، سوخت و 130 دستگاه استخراج بیت کوین بوده است همچنین از ابتدای سال جاری130 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شده است.
وی در ادامه با اشاره به فرارسیدن گرامیداشت هفته ناجا از برگزاری 50 برنامه مناسبتی در این شهرستان خبرداد و افزود: نامگذاری پناهگاه هلال احمر در ارتفاعات سراخور به نام شهید نورخدا موسوی شهید شاخص ناجا در هفته نیروی انتظامی یکی از این برنامههاست.
او گفت: غبار روبی مزار شهدا، تجلیل از نمونههای ترافیکی، راهپیمایی خانوادگی کارکنان، حضور در نماز جمعه و سخنرانی، برپایی چادرهای امدادی و خدماتی، حضور در مدارس، صبحگاه مشترک و تجلیل از پرسنل ساعی و خیرین امنیت ساز و خانواده شهدا، اهدای خون و عیادت از بیماران، همایش فرهنگ یاران و همیاران پلیس، دیدار با نماینده مجلس و امام جمعه، کوهنوردی تخصصی و حرفهای ، افتتاح کلانتری شماره 12 از دیگر برنامههای پیش بینی شده به مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی است.
اقدامات شهرداری قوچان در طرح یک طرفه سازی خیابانها اجرایی نشده است
مصرخانی با اشاره به اجرای طرح یک طرفه سازی خیابانها از زمستان سال گذشته در شهر قوچان، عنوان کرد: یک طرفه سازی خیابانها یک طرح شهرستانی بود و از سال 1390 مصوبه آن توسط شورای ترافیک استان و شورای همتا تایید شده بود و باید در شهرستان اجرا میشد اما در این سالها بنا به دلایلی اجرا نشد.
وی با بیان اینکه این طرح بدون ایراد نیست و هر طرح ترافیکی در زمان اجرا ایراداتی دارد، افزود: ما در طرحها عامه مردم را مد نظر قرار میدهیم وجایی که ببینیم با یک اقدامی یک نفر متضرر و عامه مردم منتفع میشوند از آن طرح استقبال میکنیم.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قوچان در ادامه بیان کرد: این طرح در عین اینکه مزایای فراوانی دارد نقایص وکوتاهیهایی هم دارد که شهرداری قوچان باید اقداماتی را انجام میداده که تاکنون اجرایی نشده است و این موضوع درچند جلسه هم مطرح شده ولی شهرداری به دلیل مشکلات مالی قادر به اجرای تمام و کمال آنها نیست.
وی با بیان این نکته که نخستین فاکتور در اجرای طرح یک طرفه سازی بحث پارکینگها بوده است، اظهارکرد: متاسفانه در سالهای اخیرتعدادی مجتمع تجاری ساخته شده است اما برای آن پارکینگ پیش بینی نشده است و این موضوع مشکلاتی را برای مردم و سطح شهر و پلیس راهور ایجاد میکند.
مصرخانی با بیان این نکته که شایعترین تخلفات در هسته مرکزی شهر قوچان تخلفات ساکن همچون پارک دوبل است که دلیل اصلی آن نبود پارکینگ است، افزود: قانونگذار صراحتا میگوید براساس کمیسیون ماده 100 اگر شهرداری برای جایی بدون پارکینگ مجوز داده است، جریمه اختصاص یافته باید صرف ساختن پارکینگ شود.
وی ادامه داد: عامل دیگر بحث احداث پهلوگاهها برای تخلیه بار با همکاری اصناف بود که اصناف در این زمینه همکاری نکردند.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قوچان با انتقاد از عملکرد ضعیف تابلوهای اطلاع رسانی در سطح شهر، گفت: این امر برای یک مسافر سردرگمی را به دنبال دارد اما اگر این سه نقیصه مرتفع شوند نارضایتی مردم هم کاهش مییابد.
وی افزود: 70 درصد آلودگیها به دلیل استفاده از وسایل نقلیه است و اگر استفاده از دوچرخه و پیاده محوری رواج یابد بسیاری از مشکلات ترافیکی نیز رفع میشود.
مصرخانی با مثبت ارزیابی کردن اجرای طرح یک طرفه سازی خیابانها در قوچان، بیان کرد: با اجرای این طرح شاهد کاهش 20 درصدی تصادفات منجر به فوت بودهایم، باتوجه به اینکه حتی یک نفر کشته به لحاظ اخلاقی و شرعی آسیبهای زیادی را به مردم و جامعه وارد میکند.
وی ادامه داد: در بحث مجروحین نیز کاهش 13 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشتهایم و کلیت کار در روانی ترافیک هم تاثیرگذار بوده است.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قوچان با بیان این مطلب که یکی از مولفههای علم ترافیک توزیع ترافیک است، گفت: قبل از انجام این طرح معابر فرعی آن چنان که باید استفاده نمیشد ولی الان به اجبار مردم باید از معابر فرعی استفاده کنند.
وی با بیان اینکه طرح یک طرفه سازی و اولویت دهی به وسایل نقلیه عمومی در همه جای دنیا به اثبات رسیده است، تاکید کرد: اگر به این درجه برسیم که مردم از اجرای این طرح رضایت ندارند، اصراری به اجرای این طرح نداریم.
انتهای پیام