خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد ۵۵ درصدی صنعت سیمان در البرز/ ۱۹ واحد تولیدی تعطیل به چرخه تولید بازگشته‌اند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 10 مهر 1398 - 17:35
استاندار البرز گفت: به دنبال رفع مشکل شعاع ۱۲۰ کیلومتری واحدهای تولیدی و صنعتی استان هستیم.
البرز،صنعت،استان،اشاره،توليد،شهبازي،استاندار،سيمان،آبيك،تاپ، ...

استاندار البرز گفت: به دنبال رفع مشکل شعاع ۱۲۰ کیلومتری واحدهای تولیدی و صنعتی استان هستیم.
‌به گزارش ایسنا، عزیزالله شهبازی عصر امروز در بازدید از کارخانه سیمان آبیک که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت صورت گرفت، با اشاره به تعاملات صورت گرفته در راستای رونق تولید، افزود: بر این اساس در استان صنعتی البرز با توجه به شرایط کنونی، شاهد هیچ گونه تنش و تجمع کارفرمایی و کارگری نبودیم.
وی به رشد 60 درصدی صادرات البرز در 6 ماهه اول سال 98 نسبت به مدت مشابه سال قبل اشاره کرد و ادامه داد: اجرای اهداف اقتصاد مقاومتی از جمله برنامه های اولویت دار استان است.
شهبازی گفت: با تدابیری که اندیشیده شد عملیات اجرایی ایجاد پست 400 کیلوولتی برق در باغستان کرج به زمین خورد و پست بعدی نیز طی روزهای آینده کلنگ زنی می شود.
وی افزود: به جد به دنبال رفع محدودیت شعاع 120 کیلومتری برای البرز هستیم که این امر در مراحل پایانی قرار دارد تا شاهد تحول بزرگی در حوزه تولید و صنعت استان باشیم.
استاندار البرز با اشاره به طرح تاپ وزارت صمت، اضافه کرد: بر اساس این پروژه مهم، صنعت با دانش و یافته‌های جدید علمی گره می خورد و صنعت و آموزش و پژوهش کاربردی می شود.
وی گفت: البرز باید به جایگاه اول خود در طرح تاپ دوباره دست یابد و این از ماموریت های اصلی سازمان صمت البرز محسوب می شود.
شهبازی به فعالیت کارخانه سیمان آبیک اشاره کرد و افزود: متوسط پیشرفت صنعت سیمان در کشور 5 درصد بوده ولی در البرز به 55 درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه البرز تعامل بسیار خوب و سازنده ای با بخش خصوصی دارد، عنوان کرد: سال گذشته یکی از 3 استان برتر کشور در جذب سرمایه گذاری خارجی بودیم و در هفته دولت نیز بیش از هزار و 800 میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی مورد بهره برداری قرار گرفت.
استاندار البرز گفت: وزیر محترم صمت، وضعیت صنعت و تولید البرز را مثبت ارزیابی کرد که این امر جای خرسندی دارد.
وی افزود: با فعالیت های صورت گرفته و هم افزایی مجموعه دستگاه های ذیربط و بانک موفق شدیم 19 واحد تولیدی تعطیل را به مدار تولید بازگردانیم.
انتهای پیام