خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدرنشینی برزیل تا پایان روز دوم جام‌جهانی والیبال

ایسنا | ورزشی، چند‌رسانه‌ای | چهارشنبه، 10 مهر 1398 - 16:35
تیم ملی والیبال برزیل با کسب دومین پیروزی خود توانست در پایان روز دوم مسابقات جام‌جهانی ۲۰۱۹ ژاپن، بالاتر از حریفان صدرنشین شود.
روز،برزيل،ژاپن،ملي

تیم ملی والیبال برزیل با کسب دومین پیروزی خود توانست در پایان روز دوم مسابقات جام‌جهانی ۲۰۱۹ ژاپن، بالاتر از حریفان صدرنشین شود.
به گزارش ایسنا، روز دوم رقابت‌های جام‌جهانی والیبال ۲۰۱۹ ژاپن با برگزاری ۶ دیدار از ساعت ۵:۳۰ امروز (چهارشنبه) ۱۰ مهر ماه پیگیری شد که در پایان، تیم ملی برزیل توانست با کسب دومین پیروزی خود صدرنشین شود.
در حساس‌ترین بازی‌های امروز، روسیه با نتیجه ۳ - ۲ کانادا را شکست داد، آمریکا ۳ - ۱ ایتالیا را مغلوب کرد و تیم ملی برزیل نیز با پیروزی راحت ۳ - صفر مقابل استرالیا صدرنشین شد.
تیم ملی ایران نیز در عین ناباوری با نتیجه ۳ - ۱ مغلوب مصر شد.
نتایج بازی‌های روز دوم جام‌جهانی والیبال ۲۰۱۹ ژاپن به شرح زیر رقم خورد:
مصر ۳ - ۱ ایران (۲۲-۲۵، ۲۶-۲۴، ۲۵-۱۸ و ۲۶-۲۴)
تونس ۱ - ۳ آرژانتین (۱۹-۲۵،‌ ۱۸-۲۵، ۲۵-۲۳ و ۱۴-۲۵)
کانادا ۲ - ۳ روسیه (۲۵-۲۳، ۲۵-۱۶، ۱۷-۲۵، ۲۳-۲۵ و ۱۰-۱۵)
ایتالیا ۱ - ۳ آمریکا (۲۵-۱۹، ۱۹-۲۵، ۱۴-۲۵ و ۱۹-۲۵)
استرالیا صفر - ۳ برزیل (۱۵-۲۵، ۲۰-۲۵ و ۱۷-۲۵)
لهستان ۳ - ۱ ژاپن (۲۵-۲۳، ۲۵-۱۷، ۱۹-۲۵ و ۲۵-۱۷)
به این ترتیب تیم‌ها فردا (پنج‌شنبه) ۱۱ مهر ماه را استراحت کرده و از روز جمعه ۱۲ مهر در روز سوم مسابقات مقابل حریفان خود به میدان می‌روند.
انتهای پیام