خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتحادیه اقتصادی اوراسیایی به دنبال ایجاد بازار مالی مشترک

فارس | اقتصادی | چهارشنبه، 10 مهر 1398 - 15:45
نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرد: بودجه اتحادیه اقتصادی اوراسیایی برای سال 2020 در نشست شورای عالی این اتحادیه که در ایروان برگزار شد، به تصویب رسید.
اتحاديه،اوراسيايي،عضو،مالي

نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرد: بودجه اتحادیه اقتصادی اوراسیایی برای سال 2020 در نشست شورای عالی این اتحادیه که در ایروان برگزار شد، به تصویب رسید.
به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از تاس، نیکول پاشینیان،‌نخست‌وزیر ارمنستان، اعلام کرد: که بودجه اتحادیه اقتصادی اوراسیایی به تصویب شورای عالی این اتحادیه که در ایروان برگزار شد، رسیده است.
وی تاکید کرد:‌در این نشست ما درباره یک موضوع مهم گفت وگو کردیم و توافق کردیم که درآمد حاصل از اعمال تعرفه واردات در بودجه کشورهای عضو اتحادیه اوراسیایی تقسیم شود.
در این نشست همچنین ما بودجه سال 2020 را نیز تصویب کردیم.
نخست‌وزیر ارمنستان ادامه داد که مقامات کشورهای عضو در نشست مذکور درباره طرح ایجاد یک بازار مالی مشترک که توسط وزارتخانه‌های اقتصاد، بانک‌های مرکزی کشورهای عضو به همراه کمیسیون اقتصادی اتحادیه اوراسیایی ایجاد می‌شود،‌گفت‌وگو کردند.
پاشینیان می‌گوید:‌ایجاد یک بازار مالی مشترک می‌تواند به افزایش برابری و دسترسی به خدمات مالی برای شرکت‌ها و شهروندان کشورهای عضو منجر شده و اثرگذاری حوزه‌های مالی را افزایش دهد.
انتهای پیام/