خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امروزه هوشمندسازی کلانشهرها یک ضرورت است

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 10 مهر 1398 - 15:44
رئیس دانشگاه ارومیه گفت: استفاده از فناوری اطلاعات در کلانشهرها امری اجتناب ناپذیر است.
اروميه،شهرداري،فناوري،دانشگاه،كلانشهرها،توسعه،حب،نقي

رئیس دانشگاه ارومیه گفت: استفاده از فناوری اطلاعات در کلانشهرها امری اجتناب ناپذیر است.
به گزارش ایسنا رحیم حب نقی در نشست مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری کلانشهر های کشور که در سالن جلسات هتل پارک ارومیه برگزارشد حرکت به سمت هوشمند سازی شهرها را یک نیاز اصلی برای کلانشهرها قلمداد کرد و یاد آور شد: دانشگاه ها و متخصصین حوزه فناوری می توانند شهرداری ها را در رسیدن به هدفهای نوین در این حوزه رهنمون سازند.
حب نقی با اشاره به اینکه استفاده از دانش و تکنولوژی پیشرفته برای کلانشهرها امری ضروری است تصریح کرد: شهرداری ها می توانند با بهره گیری از تجهیزات و نیروی انسانی متخصص نیاز به تکنولوژی‌های نوین را به خوبی رفع کنند.
رئیس دانشگاه ارومیه اظهار کرد: شهرداری کلانشهرها باید در کنار توسعه فناوری به توسعه در مسائل جامعه شناختی شهری ،فرهنگی و انسانی توجه کنند.
حب نقی ادامه داد: با وجود مشکلات پیش روی شهرداری ها، در سال های گذشته اقدامات موثری در ارومیه در جهت آموزش و آشنایی مردم با تکنولوژی‌های نوین و توسعه زیر ساختها صورت گرفته است.
وی افزود: دانشگاه ارومیه دارای دانشکده برق و کامپیوتر و مرکز آپا بوده و آمادگی دارد با شهرداری های استان در جهت توسعه فناوری شهری و تجهیز زیرساخت ها همکاری کند.
به گزارش ایسنا؛ در ادامه تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه ارومیه و شهرداری ارومیه در جهت گسترش حوزه ارتباطات و فناوری منعقد شد.
انتهای پیام