نسخهپیچیهایی که هیچ ثمرهای برای مردم ندارد/جلسات زیاد و بدون خروجی مناسب مسئولان
رئیس شورای اسلامی استان در کارگروه امور بانوان خراسان جنوبی از برگزاری جلسات زیاد و بدون خروجی مناسب گلایه کرد و گفت: همه ما نسخه پیچی را به خوبی یاد گرفتهایم اما چه طور میشود که آسیبهای اجتماعی همچنان در جامعه بیداد میکند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدرضا قرائی ظهر امروز در کارگروه امور بانوان استان خراسان جنوبی با انتقاد از زیاد بودن جلسات بدون خروجی مناسب گفت: همه ما نسخه پیچی را به خوبی یاد داریم پس چه شده با وجود برگزاری جلسات زیاد، اما آسیبهای اجتماعی مانند طلاق در جامعه هنوز وجود دارد.
رئیس شورای اسلامی استان خراسان جنوبی افزود: در حوزه فرهنگی با وجود بودجههای تخصیص یافته و کارهای انجام شده چرا آسیب وجود دارد؟
خروجی جلسات مناسب نیست باید بررسی کنیم که این جلسات چه نتایج و خروجی داشته است؟
چرا جوانان به سمت ماهواره میروند؟
وی بیان کرد: ای کاش کارگروههای مختلف ابتدا گزارش عملکرد ارائه میدادند تا گیر کار مشخص شود چراکه در بسیاری از روستاهای استان دانش آموز حتی یک توپ برای بازی کردن و زمین مناسب برای ورزش ندارد و طبیعی است که به سمت ماهواره میرود چون به دلیل عدم وجود زیرساخت مناسب به این سمت کشیده شده است و مسئولین باید برای رفع این معظل تدابیر ویژه بیندیشند.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی نیز در این جلسه با بیان اینکه در شهرهای فردوس، قاین، بیرجند، سرایان و نهبندان درگیر معظل فروش پرنده زنده در جنب چهارشنبه بازارها و روز بازارها هستیم گفت: مسئولان مربوطه حتما باید در معابر و سطح شهر با آنها برخورد کنند.
نظارت کافی بر پرنده فروشی در معابر استان وجود ندارد
اصغرزاده افزود: طبق قانون کار نظارت بر پرنده فروشان در چهارشنبه بازار برعهده شهرداری است.
شهردار منطقه دو بیرجند نیز مدعی شد در چهارشنبه بازار بیرجند هیچ البسه دست دوم و یا پرنده فروش نداریم بلکه این افراد در جنب چهارشنبه بازار در زمینی خصوصی فعالیت میکنند که کار نظارت با دامپزشکی است.
خسروی افزود: در بحث پرنده فروشی آمادگی داریم در بلوار مسافر مکانی را برای پرنده فروشان آماده کنیم که اشخاصی غیرمجاز است اجازه ورود به این مکان را ندارند.
شناسایی و اجرای برنامههای موثر برای مقابله با شبیه خون فرهنگی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی نیز در این کارگروه اظهار داشت: برنامههای موثر در مقابله با شبیه خون فرهنگی و برنامههایی که ارزشهای انقلاب را خدشه دار کند باید در این کارگروه شناسایی شود و سیاستهای آن مشخص شود و برای مقابله با تهدیدها بر اساس اولویت برنامه مناسب با اصول عقاید جامعه برنامهریزی شود.
وی گفت: زنان مهمترین بحث در حوزه جامعه سیاسی ما است و در حوزه آموزشی تربیتی و هزاران مولفه دیگر میتوان در ذیل آن برای جامعه زنان تعریف کرد اما با توجه به شرایطی که جامعه دارد و گرفتاریهایی که زوجین دارند نگاه خانواده نسبت به تربیت فرزندان مهم است چون خلقیات و نگاه فرزند از افرادی که در تربیت او نقش دارند گرفته میشود.
ناصر خوشخبر افزود: برای کار در حوزه فرهنگی باید از حوزههای مختلف اجتماعی کمک بگیریم.
فقر، بیکاری و آسیب اجتماعی موضوعاتی هستند که دستگاههای عضو باید بیشترین همکاری را برای رفع این مشکلات داشته باشند.
بهزیستی، کمیته امداد، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه علوم پزشکی، آموزش و پرورش و دانشگاهها باید برای کارگروهها مسئولیت سازی کنند.
رفع معظل آسیبهای اجتماعی با استفاده از ظرفیت مردم و دستگاههای تخصصی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه در خراسان جنوبی در حوزه اجتماعی مدیریتها متعدد است و تمرکز بر روی امور اجتماعی باید بیشتر از این باشد افزود: در این حوزه به دلیل مدیریتهای مختلف همدیگر را نقض میکنیم و باید مردم بدانند آسیب اجتماعی وجود دارد و برای رفع این معظل باید از ظرفیت مردم و دستگاههای تخصصی کمک گرفت.
وی عنوان کرد: رسانهها باید دستگاههای اجرایی و مسئولان را نقد کنند و کارها باید مبنای علمی و دانشگاهی داشته باشد و در حوزه اجتماعی در کنار هم تاثیرگذار باشیم.
نرخ آسیبهای اجتماعی در خراسان جنوبی پایینتر از نرم کشوری است
خوشخبر گفت: کار در حوزه اجتماعی فرهنگی زود بازده نیست وکار و تلاش زیادی میطلبد.
همیشه کارها باید با شیوههای جدید مبتنی بر علم و روش علمی که بومیسازی میشود دنبال شود.
وی اظهار داشت: نرخ آسیبهای اجتماعی در خراسان جنوبی پایین تر از نرم کشوری است و نسبت به میانگین کشوری جزو آخرین استانها هستیم؛ اما باز هم آسیبهایی داریم که باید مردم را در جریان آمارها قرار دهیم و از گفتن آن ابایی نداشته باشیم.
انتهای پیام/ش