خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

"خلیج فارس" و "مکه" از منظر ایستگاه فضایی بین‌المللی

ایسنا | دانش و فناوری، فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 10 مهر 1398 - 15:09
"هزاع المنصوری" شهروند اماراتی که هم‌اکنون در ایستگاه فضایی بین‌المللی به سر می‌برد، اولین تصویر خود از زمین را از منظر ایستگاه فضایی بین‌المللی منتشر کرد.
فضايي،ايستگاه،فضانورد،امارات،سپتامبر،المنصوري

"هزاع المنصوری" شهروند اماراتی که هم‌اکنون در ایستگاه فضایی بین‌المللی به سر می‌برد، اولین تصویر خود از زمین را از منظر ایستگاه فضایی بین‌المللی منتشر کرد.
به گزارش ایسنا، "هزاع المنصوری" اولین فرد عرب زبان تاریخ است که به ایستگاه فضایی بین‌المللی سفر کرده است و اکنون نیز تصویری از شهر مکه را با کاربران به اشتراک گذاشته است.
هزاع‌المنصوری که ۳۵ سال سن دارد، اولین فرد عرب زبانی است که از ایستگاه فضایی بین‌المللی بازدید خواهد کرد.
مکالمات زنده این فضانورد برای تاریخ‌های ۲۷ سپتامبر، ۲۹ سپتامبر، ۳۰ سپتامبر و یک اکتبر برنامه‌ریزی شده است.
گفتنی است این شهروند اماراتی بعد از طی مراحل مختلف از بین چند هزار داوطلب برای این ماموریت تاریخی برگزیده شده است.
وی همچنین با انتشار تصویری از خلیج فارس در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: "از خوشحال‌ترین فضانورد تا خوشحال‌ترین ملت، امارات متحده عربی از منظر فضا".
وی هم‌اکنون با ۸ فضانورد دیگر با ملیت‌های مختلف در ایستگاه فضایی بین‌المللی قرار دارد و با پوشیدن دشداشه از فرهنگ امارات متحده عربی برای دیگر فضانوردان تعریف کرد.
وی فردا ۳ اکتبر ساعت ۱۵:۳۰ عصر به وقت تهران (۴ عصر به وقت امارات) به زمین باز خواهد گشت.
انتهای پیام