خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه های مقابله با آسیب های اجتماعی بومی سازی شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 10 مهر 1398 - 15:07
بیرجند- معاون استاندارخراسان جنوبی گفت: برنامه های مقابله با آسیب های اجتماعی باید مبتنی بر علم، روش های مدرن و بومی باشد و مبتنی بر ملاحضات دینی استان اجرایی شود.
اجتماعي،فرهنگي،آسيب،خراسان،خوش،مقابله،جنوبي،خبر،برونداد،قرائ ...

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر خوش خبر پیش از ظهر چهارشنبه در کارگروه فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان با اشاره به اهمیت جایگاه فرهنگ و مقابله با آسیب های اجتماعی بیان کرد: هرگونه از عواملی که قواعد و اصول جامعه را مختل کرده و نظم اجتماعی را برهم زند، آسیب اجتماعی نام دارد.
وی ادامه داد: برای مقابله با شبیخون های فرهنگی و برنامه هایی که ارزش های اسلامی را خدشه در می کند، نیاز داریم سیاست های اینگونه از کارگروه ها مشخص بوده و گفتمان های خاصی داشته باشند.
خوش خبر زنان را کلیدی ترین شاخص در جامعه سیاسی، فرهنگی، خانواده و مسائل تربیتی دانست و افزود: با توجه به گرفتاری های زوجین، نگاه تربیتی به فرزندان کاهش یافته که نیازمند توجه است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: برای مقابله با آسیب های اجتماعی باید مردم، دستگاه های تخصصی، رسانه ها وافکار عمومی بکارگیری شوند.
وی با تاکید بر اینکه اقدامات و برنامه ها باید مبتنی بر علم و روش های مدرن و بومی باشد، افزود: همچنین باید از روش هایی مبتنی بر شناخت و ملاحضات دینی و فرهنگی استان اجرایی شود.
خوش خبر با اشاره به وجود برخی دست فروش ها در سطح شهر بیان کرد: اگر چه دستفروشی کاری غیرقانونی بوده اما امرار معاش برخی از افراد از این طریق بوده و نیازمند مدیریت است.
رئیس شورای اسلامی خراسان جنوبی هم در این جلسه بیان کرد: از نگاه مردم جلسات زیادی پیرامون رفع آسیب های اجتماعی برگزار شده اما برونداد خاصی نداشته است.
محمد رضا قرائی با بیان اینکه برونداد جلسات باید بسیار قوی باشد، افزود: علی رغم اینکه افراد زیادی در حوزه فرهنگی و اجتماعی نسخه می پیچند اما هنوز شاهد افزایش طلاق هستیم.
وی با بیان اینکه با وجود درمان گر ها و بودجه های فرهنگی چه اقداماتی انجام شده که هر روز بیشتر شاهد آسیب ها هستیم، گفت: شرایط پیش رو می طلبد که اقدامات انجام نشده را بررسی کنیم.
قرائی ادامه داد: وقتی برای جوانان خراسان جنوبی در روستاها زیرساخت و امکانات ورزشی فراهم نشود، به سمت ماهواره روی می آورند.