خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار رؤسای جمهور قزاقستان و بلاروس در «ایروان»

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 10 مهر 1398 - 14:15
رؤسای جمهور قزاقستان و بلاروس در حاشیه اجلاس شورای عالی اقتصادی اوراسیا در ارمنستان با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.
قزاقستان،جمهور،رئيس،كشور،روابط،اقتصادي

رؤسای جمهور قزاقستان و بلاروس در حاشیه اجلاس شورای عالی اقتصادی اوراسیا در ارمنستان با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «قاسم ژامرت تاکایف» رئیس جمهور قزاقستان با «الکساندر لوکاشینکو» رئیس جمهور بلاروس ملاقات کرد.
در جریان این ملاقات مسائل مربوط به روابط چند جانبه میان 2 کشور بررسی و به همکاری‌های تجاری و اقتصادی و تعامل در چارچوب سازمان‌های بین المللی مورد توجه ویژه 2 طرف قرار گرفت.
تاکایف در سخنانی بر اهمیت سفر آتی همتای بلاروسی خود به قزاقستان تاکید و گفت: ما منتظر بازدید رسمی شما از قزاقستان بوده و با جدیت برای این سفر آماده می‌شویم.
وی در ادامه روابط میان 2 کشور را دارای جنبه استراتژیک خواند.
رئیس جمهور بلاروس نیز با تاکید سفر آتی خود به قزاقستان را آغاز بخش مرحله جدید روابط دوجانبه 2 کشور عنوان کرد.
وی با تقدیر از همکاری در چارچوب اتحادیه اقتصادی اورآسیا به موضع مشترک 2 کشور اشاره نمود.
لوکاشینکو با بیان اینکه قزاقستان دارای بسیار موضع سازنده ای است گفت: بنابراین ما مصصم به توسعه و متمرکز به تعمیق جدی روابط میان دو کشور می باشیم.
رئیس جمهور قزاقستان در حاشیه نشست شورای عالی اقتصادی اوراسیا همچنین با رئیس جمهور ایران، نخست وزیران سنگاپور و ارمنستان دیدار و گفت‌وگو کرد.
انتهای پیام/ح