خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گریفیتس دیدارش با عبدالملک حوثی را مفید توصیف کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 10 مهر 1398 - 13:29
نماینده سازمان ملل در امور یمن اعلام کرد در دیدار «مفید» خود با دبیرکل جنبش انصارالله، با او درباره از سرگیری روند صلح در این کشور گفتگو کرده است.
يمن،جنبش،صلح،ديدار،احيا،اقدامات

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، مارتین گریفیتس، نماینده سازمان ملل در امور یمن، دیدار خود با عبدالملک بدرالدین حوثی، دبیرکل جنبش انصارالله، را مفید توصیف کرد.
او اعلام کرد: دیدار مفیدی با رهبر حوثی‌ها (دبیر کل جنبش انصارالله یمن) داشتم.
با او درباره راه‌های تکیه بر طرح اخیر این جنبش برای حمایت از آتش‌بس فوری و از سرگیری روند صلح در یمن بحث و تبادل نظر کردم.
حوثی به منظور احیا گفتگو‌های صلح برای پایان دادن به بن‌بست جنگ ۴ ساله این کشور، با گریفیتس در صنعا دیدار کرد.
در پی اقدامات انصارالله برای تنش‌زدایی در مناقشات، حوثی خواستار پایان دادن به خصومت‌ها و لغو محاصره این کشور شد.
روز گذشته در همین چارچوب این گروه از آزادی ده‌ها نفر از بازداشت شدگانی خبر داد که در سال‌های گذشته در منطقه تحت کنترل آن‌ها نگهداری می‌شدند.
اقدامات اخیر انصارالله یمن سبب احیا روند مذاکرات صلح بین طرفین درگیر شده است.
جنگ یمن که بزرگترین بحران بشردوستانه را در جهان به دنبال داشته تاکنون ده‌ها هزار قربانی بر جای گذاشته است.
انتهای پیام/