خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش حریری به گزارش نیویورک‌تایمز درباره ارتباطش با یک مدل آفریقایی

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 10 مهر 1398 - 11:45
نخست‌وزیر لبنان به گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز درباره ارتباطش با یک مدل آفریقایی و دادن هدیه ۱۶ میلیون دلاری به او واکنش نشان داد.
لبنان،روزنامه،گزارش،حريري،مدل،المستقبل

نخست‌وزیر لبنان به گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز درباره ارتباطش با یک مدل آفریقایی و دادن هدیه ۱۶ میلیون دلاری به او واکنش نشان داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت عربی۲۱، سعد حریری، نخست‌وزیر لبنان بدون اینکه به صورت مستقیم به گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز درباره روابطش با کاندیس وان دیر مروی، مدل آفریقایی بپردازد، در نشست با کمیته‌های مردمی گفت: هرچه علیه من به کاربندند و بگویند یا بنویسند من به کار خود ادامه می‌دهم و متوقف نخواهم شد.
روزنامه رسمی جریان المستقبل به نقل از حریری در توییتر نوشت: درست است ما اوضاع اقتصادی دشواری داریم برای همین باید تصمیمات جسورانه بگیریم و این مسئله‌ای است که باید به طور جد بدون هیچ بحثی به دنبال آن باشیم.
روزنامه نیویورک تایمز روز دوشنبه نوشت که نخست‌وزیر لبنان ۱۶ میلیون دلار به یک مدل در آفریقای جنوبی پرداخت کرده و گویا سال‌ها پیش بین آنها روابط عاطفی و عاشقانه وجود داشته است.
در پی انتشار گزارش نیویورک تایمز آمریکا در رسانه‌های اجتماعی لبنان جنجال به پا شد، این خبر به این دلیل بسیار جنجال برانگیز شده که لبنان با وضعیت اقتصادی سختی دست و پنجه نرم می‌کند حتی شبکه المستقبل وابسته به حریری تعطیل است و حقوق کارمندان آن پرداخت نشده است.
انتهای پیام