خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید نیجریه بر پایبندی به توافق کاهش تولید اوپک

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 10 مهر 1398 - 09:40
شرکت ملی نفت نیجریه اعلام کرد این کشور تولید نفت خود را در تبعیت از اهداف قرارداد کاهش تولید اوپک پایین می آورد.
توليد،نيجريه،نفت،روز،اوپك،بشكه،شركت،ميعانات

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز ، شرکت ملی نفت نیجریه اعلام کرد این کشور تولید نفت خود را در تبعیت از اهداف قرار داد کاهش تولید پایین می آورد.
طبق اطلاعات این شرکت، تولید نفت خام و میعانات گازی نیجریه در ماه سپتامبر 2.1 تا 2.2 میلیون بشکه در روز بود.
مله کولو کیاری، مدیرعامل شرکت ملی نفت نیجریه در کنفرانسی در فجیره امارات متحده عربی گفت:« ما تولید خود را طبق قرارداد پایین می آوریم.
قرارداد اوپک در مورد کاهش تولید نفت است نه میعانات گازی، بنابراین تاثیری بر تولید میعانات گازی ما نمی گذارد».
وی اضافه کرد نیجریه امیدوار است تولید نفت خود را طی دو تا سه سال آینده تا 3 میلیون بشکه در روز افزایش دهد.
تولید کنندگان نفت اوپک و غیر اوپک از جمله روسیه در دسامبر سال گذشته میلادی توافق کردند از ابتدای ژانویه 2019 تولید خود را 1.2 میلیون بشکه در روز پایین آورند.
سهم اوپک از این کاهش تولید 800 هزار بشکه در روز بود که توسط 11 عضو آن به جز ایران، لیبی و ونزوئلا اجرایی می شود.
طبق تحقیقات رویترز که در روز دوشنبه منتشر شد، نیجریه در ماه سپتامبر 265 هزار بشکه در روز بیشتر از سهمیه اش از توافق اوپک تولید کرده است.
عراق، کنگو، اکوادور و گابن هم تولید بیش از اندازه نفت داشتند ولی میزان اضافی تولید آنها بسیار کمتر از نیجریه بود.
نیجریه همچنین در حال مذاکره در مورد فرصت های سرمایه گذاری شرکت های آرامکوی عربستان و ادناک امارات در نیجریه است و گفتگو هایی هم در مورد عرضه بنزین آرامکو به این کشور صورت گرفته است.
کیاری گفت:« وقتی در مورد تجارت آرامکو صحبت می کنیم، منظورمان تمام فرصت هاست و آن ها تمایل به عرضه بنزین به غرب آفریقا دارند».
انتهای پیام/169