خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمار سزارین در زنجان پایین‌تر از نرم کشوری است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1397 - 13:41
زنجان-مدیر درمان تامین‌اجتماعی استان زنجان گفت: آمار انجام سزارین در استان زنجان حاکی از آن است که این میزان در استان نسبت به نرم کشوری پایین‌تر است.
زنجان،درمان،استان،نفر،محمدي،بيمارستان،طرح،گذشته،زايمان،دارو

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمدی ظهر چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت دهه مبارک فجر در مدیریت درمان تامین‌اجتماعیذاستان زنجان با بیان اینکه سال گذشته ۲۹ درصد عمل سزارین در استان داشتیم که این میزان پایین‌تر از نرم کشوری است، افزود: دلیل این آمار، اجرای طرح ترویج زایمان طبیعی در بیمارستان‌های استان زنجان است، به گونه‌ای که در حال حاضر مادران باردار با مراجعه به بیمارستان امام حسین (ع) از خدمات مامای اختصاصی و طرح زایمان در آب برخوردار می‌شوند.
وی با اشاره به فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، دستاوردهای چهل سال اخیر را به‌ویژه در حوزه درمان پربار برشمرد و تصریح کرد: شرایط سخت اقتصادی و معیشتی مردم را در برهه کنونی به هیچ وجه کتمان نمی‌کنیم اما نباید اجازه دهیم مواهبی که انقلاب اسلامی تا به امروز نصیب کشور کرده است، به خاطر این شرایط کمرنگ‌تر جلوه کند.
محمدی یکی از دغدغه‌های عرصه درمان را بحث تجهیز مراکز درمانی و تأمین دارو عنوان کرد و با اشاره به اینکه در این زمینه سال گذشته ۱۳۰ میلیاردریال دارو و تجهیزات خریداری شده است، اظهار کرد: سال گذشته در استان زنجان شاهد ارائه خدمات سرپایی به یک میلیون و ۵۰ هزار نفر بودیم.
همچنین در خصوص خدمات بستری، اعمال جراحی و نیز موالید به ترتیب به ۲۱ هزار و ۵۰ نفر، ۹۷۰۰ نفر و ۶۳۰۰ نفر خدمات ارائه شد.
مدیر درمان تامین‌اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه یکی از برنامه‌هایی که امروز به دنبال تحقق و اجرای آن هستیم، بحث حذف دفترچه‌های درمانی است، افزود: اعتقاد راسخ به این مهم داریم که نظام ارجاع داخلی می‌تواند از هدررفت منابع در این حوزه جلوگیری کند.
محمدی از کسب رتبه یک توسط دو بیمارستان امام حسین (ع) زنجان و نیز بیمارستان امید ابهر در ارزیابی اعتبارسنجی خبر داد و گفت: این طرح شامل ۲۳۰۰ آیتم بوده و توسط افراد حرفه‌ای انجام می‌شود.