ضعف در زیرساختها عامل تزلزل استان خوزستان در برابر بحرانها است
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: استان خوزستان به دلیل مشکلاتی که در حوزه زیرساختها دارد با وقوع هر بحران دچار تزلزل میشود که نمونه آن معضل فاضلاب است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، کیامرث حاجیزاده امروز در جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده بابیان اینکه استان خوزستان از بهمن 97درگیر سیل شد اظهار داشت: 58میلیارد مترمکعب آورد آب در بازه زمانی کم مشکل زیادی به وجود آورد.
وی افزود: استان خوزستان به دلیل مشکلاتی که در حوزه زیرساختها دارد با وقوع هر بحران دچار تزلزل میشود که نمونه آن معضل فاضلاب است.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان بابیان اینکه با پیگیریهای انجامشده اعتبارات خوبی برای استان تصویب شد گفت: علاوه بر بحران سیل بحران زلزله مسجدسلیمان اتفاق افتاد که مسئولین همزمان پیگیر هر دو موضوع هستند.
حاجیزاده تصریح کرد: برای مدیریت بحران سیل به دستور استاندار دو کمیته خیرین و گروههای جهادی و کمیته مستندساز تشکیل شدند که مدیریت آنها بر عهده معاونین استاندار بود و بهخوبی پیگیری شد.
سیلاب استان خوزستان با سایر استانها متفاوت بود
امید حاجتی رئیس سازمان برنامهوبودجه خوزستان نیز در این جلسه گفت: سیلاب استان خوزستان به دلیل اینکه آورد آب استانهای بالادست به این سمت روانه شد با سیلاب استانهای دیگر تفاوت داشت.
وی بابیان اینکه بیشترین خسارات مربوط به خسارات مردمی بود افزود: برآورد اولیه خسارات ناشی از سیل حدود 16هزار میلیارد تومان بود که البته تمام این مقدار راستی آزمایی نشد.
حاجتی ادامه داد: بعد از خسارات مردمی بیشترین خسارات به دستگاههای دولتی به تربیت بنیاد مسکن، راهداری و آب و فاضلاب وارد شد.
رئیس سازمان برنامهوبودجه خوزستان با اشاره به اینکه میزان اعتبارات ابلاغشده به استان درمجموع 1هزار و 659میلیارد تومان بود تصریح کرد:926میلیارد تومان خسارت مردمی، 700میلیارد تومان خسارت زیرساختی و درنهایت 61میلیارد تومان بهمنظور مدیریت و تقویت سیل بندها ابلاغ شد.
وی بابیان اینکه تاکنون اعتباری برای خسارات صنایع و اصناف داده نشده اظهار داشت: به کشت و صنعتهای خوزستان در این سیل خسارات زیادی وارد شد اما اعتباری برای جبران خسارت آنها داده نشد.
انتهای پیام/ ت