خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد اقتصادی بالای ۵ درصد سالانه در چین ادامه می‌یابد

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 09 مهر 1398 - 21:24
موسسه اعتبارسنجی نیویورکی اس‌اندپی گلوبال، با پیش‌بینی این که چین رشد اقتصادی بالاتر از متوسط و عملکرد مالی بهتر خود را حفظ خواهد کرد، رتبه اعتباری ای‌پلاس این کشور را تایید کرد.
چين،اعتباري،رتبه،اقتصادي

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، موسسه اعتبارسنجی نیویورکی اس‌اندپی گلوبال، با پیش‌بینی این که چین رشد اقتصادی بالاتر از متوسط و عملکرد مالی بهتر خود را حفظ خواهد کرد، رتبه اعتباری ای‌پلاس این کشور را تایید کرد.
این شرکت در وبسایت خود اعلام کرد: موسسه رتبه‌دهی اس‌اندپی گلوبال، در ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۹، رتبه اعتباری بلندمدت چین را «ای‌پلاس» و رتبه اعتباری کوتاه مدت آن را «ای-وان» ارزیابی کرده است.
طبق پیش‌بینی اس‌اندپی، چین همچنان به رشد اقتصادی سالانه بالای ۵ درصد خود ادامه خواهد داد.
همچنین اس‌اندپی اعلام کرد ظرف ۳ تا ۴ سال آینده عملکرد مالی چین بهتر خواهد شد و کسری بودجه آن کاهش خواهد یافت.
این در حالی بود که این نهاد هشدار داد رشد اقتصادی چین در چند سال آینده با تداوم جنگ تجاری با آمریکا، کندتر خواهد شد.