خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایش «المسیح فی الطف» در عراق به روی صحنه می‌رود

تسنیم | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 09 مهر 1398 - 18:35
نمایش «المسیح فی الطف» به کارگردانی کوروش زارعی این روزها در کشور عراق در حال برگزاری است و هر شب این نمایش با استقبال چند صد نفری رو‌به‌رو می‌شود.
نمايش،كشور،سوريه،حلب،كاروان،خورشيد،دفتر،شب

به گزارش خبرنگار فرهنگی تسنیم، کوروش زارعی سال گذشته نمایش «خورشید از حلب طلوع می‌کند» را در کشور سوریه روی صحنه برد.
او که مسئولیت دفتر هنرهای نمایشی حوزه هنری را برعهده دارد، برای مدتی طولانی در کشور سوریه مشغول به تمرین این نمایش بوده است.
نمایش «خورشید از حلب طلوع می‌کند» محصول مؤسسه اوج است.
نمایش بر اساس نمایشنامه «خورشید کاروان» منتسب به ابوالقاسم حیادار است.
این نمایش محصولی از موسسه «مهنا» با همکاری وزارت فرهنگ عراق و میزبانی موسسه «بلاحدود» است.
تهیه‌کنندگی نمایش بر عهده علی‌رضا کوهفر، مسئول دفتر مهنا - دفتر تولیدات تئاتر اوج - و نویسنده اثر ابوالقاسم حیادار است.
نمایش هم‌اکنون در شهر بغداد در حال اجرا است.
نمایش از روز جمعه 29 شهریورماه در سالن «المسرح الوطنی» بغداد به مدت 25 شب آغاز شده و به گفته گروه هر شب صدها مخاطب به تماشای این نمایش می‌نشینند.
گروه اعلام کرده است نمایش «المسیح فی‌الطف» محصول مشترکی از کشورهای ایران، عراق و سوریه است به نحوی که پنج بازیگر اصلی این نمایش از کشور سوریه، 45 بازیگر و هنرور از کشور عراق و عوامل فنی نمایش از کشور ایران هستند.
این نمایش درباره کاروان اسرای کربلاست که در دیر راهب نزدیک شهر حلب متوقف می‌شود و راهبی مسیحی درخواست می‌کند که کودکان کاروان در کلیسا استراحت کنند و یک شب سر مطهر امام‌حسین(ع) را در اختیار بگیرد و به ازای آن تمام ثروتش را می‌دهد.
انتهای پیام/