خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ونگر: چند پیشنهاد هیجان‌انگیز دریافت کرده‌ام/ موسیقی درمانی می‌تواند زندگی انسان‌ها را تغییر دهد

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 09 مهر 1398 - 16:54
سرمربی پیشین آرسنال می‌گوید پس از ترک توپچی‌های لندن چند پیشنهاد هیجان‌انگیز دریافت کرده است.
فوتبال،موسيقي،عاشق،مراسم،زندگي،مارلي،رابينز،ونگر

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آرسن ونگر که از ماه مِی 2018 در پی جدایی از آرسنال پس از 22 سال حضور روی نیمکت این تیم، دیگر هدایت تیمی را برعهده نداشته است، شب گذشته (دوشنبه) در مراسمی در شهر لندن جایزه «اسطوره‌های فوتبال» را دریافت کرد.
همچنین عواید حاصل از این مراسم که رقم 8 میلیون پوند بود، به موسسه خیریه نوردوف رابینز که در زمینه موسیقی درمانی فعالیت دارد، رسید.
سرمربی پیشین توپچی‌های لندن در این مراسم گفت: از زمانی که آرسنال را ترک کردم، چندین پیشنهاد هیجان‌انگیز دریافت کرده‌ام که در حال حاضر به آنها فکر می‌کنم، اگرچه یکی از این پیشنهادها که برای پذیرفتنش شکی نکردم و بابت قبول آن به خودم افتخار می‌کنم، حضور در مراسم اسطوره‌های فوتبال 2019 بود.
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش اظهار داشت: من همیشه از شنیدن موسیقی لذت می‌برم و از اینکه در این کارِ اسطوره‌های فوتبال بابت حمایت از موسسه خیریه نوردوف رابینز شرکت کرده‌ام، هیجان‌زده هستم.
موسیقی درمانی می‌تواند زندگی انسان‌ها و در طیف گسترده‌ای زندگی معلولان را تغییر دهد، بنابراین هرطور که بتوانم به آنها کمک خواهم کرد.
ونگر ادامه داد: هنوز هم به خاطر سادگی‌اش عاشق گروه موسیقی بیتلز هستم، چون کمی هم شبیه به فوتبال است.
سادگی موسیقی آنها باعث ماندگاری‌شان شد.
بارها گفته‌ام که به باب مارلی (خواننده سرشناس جامائیکایی) هم علاقه دارم.
در موسیقیِ مارلی چیزی از سبک زندگی او دیده می‌شود.
باب عاشق فوتبال بود و فیلم‌هایی از او هم موجود است که فوتبال بازی می‌کند.
من عاشق ترکیب موسیقی و فوتبال هستم.
انتهای پیام/