خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت رئیس ‌دادگستری گلستان از کم‌کاری برخی دستگاه‌ها در حمایت از تولید/5 کارخانه تعطیل احیا شد‌

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 09 مهر 1398 - 16:43
رئیس کل دادگستری گلستان با اشاره به کم‌کاری برخی دستگاه‌ها در حمایت از رونق تولید و رفع موانع سرمایه‌گذاری گفت:از ابتدای امسال تا کنون 5 کارخانه تعطیل در استان به همت ستاد اقتصادمقاومتی دستگاه قضایی استان، احیا و وارد چرخه تولید شد.
استان،دادگستري،اجرايي،توليد،هاشميان،توليدكنندگان،موانع

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، هادی هاشمیان عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به حمایت دستگاه قضایی استان از تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران اظهار داشت: در دوره تحول قوه قضائیه، علاوه بر وظایف معمول، تکالیف دیگری هم از جمله کمک به رونق تولید، اشتغال و رفع موانع سرمایه‌گذاری واگذار شده است.
وی افزود: تاکنون 224 مورد با شرکت‌ها و بنگاه‌های تولیدی استان جلسه برگزار کردیم که نتیجه آن کاهش بخشی از مشکلات و احیای مجدد تعدادی از این واحدها بوده است.
رئیس کل دادگستری استان بیان داشت: از ابتدای امسال 5 کارخانه که متروکه بوده و حتی دو واحد بیش از یک دهه تعطیل بودند، دوباره احیا شدند و کارگران زیادی نیز به سر کار خود بازگشتند.
وی ادامه داد: این اقدامات ستاد اقتصادمقاومتی دادگستری استان با همکاری بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی انجام شده است.
هاشمیان با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی مکلف به حمایت از تولید و سرمایه‌گذاران هستند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی دستگاه‌ها در این زمینه کم‌کاری و اهمال‌کاری کردند؛ خیلی از سرمایه‌گذاران به همین خاطر ناامید شدند و استان را ترک کردند.
وی گفت: تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران در هر زمینه‌ای در صورت مشاهده اهمال‌کاری دستگاه‌های اجرایی این موارد را به دادستان‌ها اطلاع دهند تا بررسی و با متخلفان برخورد شود.
رئیس کل دادگستری استان افزود: دستگاه قضایی استان برای کاهش مشکلات اقتصادی و کارگری و رفع موانع تولید همکاری لازم را با سایر بخش‌ها خواهد داشت.
انتهای پیام/ش