خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رنگرز: برای قبول مسئولیت در کشتی فرنگی استخاره گرفتم/ بدون حقوق و سفر دینم را به کشتی ادا می‌کنم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 09 مهر 1398 - 16:00
سخنگوی فدراسیون کشتی گفت: نه به سفر خواهم رفت و نه از کشتی حقوقی خواهم گرفت، فقط آمده‌ام دینم را به کشتی ادا کنم.
كشتي،عدالت،مسئوليت،فدراسيون،خواهم_گرفت،تلاشم،فرنگي

حسن رنگرز بعد از قبول مسئولیت مدیریت تیم‌های ملی کشتی فرنگی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: وقتی این پیشنهاد از سوی فدراسیون کشتی مطرح شد به لحاظ مسئولیت و همچنین مباحث اخلاقی که در ورزش به آن پایبندم، این فراغت خاطر را نداشتم که بخواهم به عنوان مدیر تیم‌‌های ملی با فدراسیون کشتی همکاری کنم ولی به من تکلیف شد بیایم و به دوستان هم عرض کردم که هرآن‌چیزی که با این بضاعت حداقلی از دستم بربیاید برای کشتی دریغ نخواهم کرد.
وی ادامه داد: برای قبول این مسئولیت استخاره گرفتم که مطلب جالبی آمد و من آن را به عنوان سیاست اصلی کارم پیش خواهم گرفت؛ «به شرط رعایت حق و عدالت» و این اتفاق خیلی خوبی است.
هرچند که اجرای حق و عدالت واقعا کار سختی است و هر دو مفهوم نیز تفاسیر متفاوتی دارد.
تلاشم این است که در این مدت که کشتی به دست من امانت خواهد بود، رعایت عدالت را بکنم.
دارنده دو مدال طلا و برنز کشتی فرنگی جهان تاکید کرد: هدف بعدی‌ام نیز ایجاد اتحاد، انسجام، وحدت و همگرایی در کشتی است و همانطور که به دوستانم گفتم، تاکید می‌کنم که نه سفری با فدراسیون کشتی خواهم رفت و نه حقوقی از این محل خواهم گرفت.
فقط همه تلاشم را می‌کنم که دینم را به کشتی ادا کنم.
انتهای پیام/