خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشرفت ۷ برابری شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه بین‌المللی آب و فاضلاب

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 09 مهر 1398 - 15:26
ببران گفت: شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه بین‌المللی آب و فاضلاب ایران رشد ۷ برابری داشتند.
آب،نمايشگاه،فاضلاب،صنعت،نيرو،رساني

مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت نیرو خبر داد؛
به‌ گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، صدیقه ببران در همایش مدیران عامل آبفای سراسر کشور که در حاشیه برپایی پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب برگزار شد، با اشاره به اینکه خوشبختانه با وجود تشدید تحریم ها، بخش خصوصی کشور همچنان فعال است، گفت: امسال ۲۶۰ شرکت تخصصی در نمایشگاه حضور فعال داشته که از این تعداد ۱۳ شرکت خارجی بخشی از فضای نمایشگاه را به خود اختصاص داده اند.
او افزود: برپایی نمایشگاه‌ها به جهت رشد توسعه کشور به ویژه رشد بخش خصوصی حائز اهمیت است و تعامل بخش خصوصی و دولتی را بیش از پیش فراهم می‌کند.
بیشتر بخوانید: آغاز به‌کار نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب از ۱۱ مهرماه
مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت نیرو در پایان، تبدیل شدن نمایشگاه امسال به مرکز رویداد‌های حوزه صنعت آب و فاضلاب، حضور شرکت‌های مهندسی آب و فاضلاب و علاوه بر آن شرکت‌های مدیریت منابع آب و آب منطقه‌ای را از ویژگی‌های این دوره از نمایشگاه عنوان کرد.
انتهای پیام/
تبدیل شدن نمایشگاه امسال به مرکز رویداد‌های حوزه صنعت آب