پذیرش 30 دانشجوی اقلیم عراق در دانشگاه علوم پزشکی کردستان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به پذیرش 30 نفر دانشجو از اقلیم عراق در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گفت: امسال برای اولین بار، تعداد 30 نفر دانشجوی بین الملل جذب دانشگاه شدند که امیدواریم در سال های آینده با پذیرش بیشتری، حرکت به سمت بین المللی شدن هر چه بیشتر در دانشگاه را پیش ببریم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به پذیرش 30 نفر دانشجو از اقلیم عراق در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گفت: امسال برای اولین بار، تعداد 30 نفر دانشجوی بین الملل جذب دانشگاه شدند که امیدواریم در سال های آینده با پذیرش بیشتری، حرکت به سمت بین المللی شدن هر چه بیشتر در دانشگاه را پیش ببریم.
به گزارش ایسنا، وحید یوسفینژاد امروز (9مهر) در آیین بازگشایی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به جذب تعداد 700 نفر دانشجو در سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: در دانشگاه علوم پزشکی کردستان 3 هزار نفر دانشجو مشغول به تحصیل هستند که سالیانه 500 نفر فارغ التحصیل میشوند.
وی تصریح کرد: میان دانش آموزی و دانشجویی فاصله بسیاری است، افراد از زمانی که دانشجو میشوند باید بپذیرند که به سمت مستقل شدن در زندگی شخصی پیش خواهند رفت و برای این استقلال نیازمند تلاش هستند که به نتیجه درست و مناسب برسند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان، بیان کرد: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ارتباط مستقیمی با درمان بیمار و بیمارستان دارند و بعد از فارغ التحصیلی در بیمارستان ها و مراکز درمانی مشغول به فعالیت خواهند شد لذا لازم است در زمان تحصیل تلاش بیشتری داشته باشند چرا که با سلامت و جان مردم سر و کار دارند.
یوسفینژاد افزود: ما در تلاش هستیم فضا و خدمات آموزشی را به نحو احسن در دانشگاه فراهم کنیم و در این راستا انتظار داریم دانشجویان قوانین و مقررات دانشگاه را جدی بگیرند.
وی با اشاره به پذیرش 30 نفر دانشجو از اقلیم عراق در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، عنوان کرد: امسال برای اولین بار، تعداد 30 نفر دانشجویی بین الملل جذب دانشگاه شدند که امیدواریم در سال های آینده با پذیرش بیشتری، حرکت به سمت بین المللی شدن هر چه بیشتر در دانشگاه را پیش ببریم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به پوشش صد در صدی خوابگاه ها، ذکر کرد: خوابگاهها و فضای آموزشی برای دانشجویان در دانشگاه به صورت صددرصدی فراهم شده است در این راستا انتظار داریم دانشجویان فرایند آموزشی را جدی و درس خواندن را سرلوحه فعالیت خود قرار دهند.
یوسفینژاد خطاب به دانشجویان خوابگاهی گفت: استفاده از دخانیات، الکل، مخدرها و مباحث دیگری که ممکن است در دوران دانشجویی شما را تهدید کند به عنوان یک خطر مد نظر داشته باشید که تجربه تلخ دانشجویان گذشته در خوابگاه ها تکرار نشود.
در ادامه حجت الاسلام مجید بیگی، مسئول نهاد رهبری بیان کرد: یکی از اصول زندگی این است که نوع نگاه ما به جهان اطراف در هر مسئلهای در تحویل و برداشت ما تاثیر مستقیم دارد، لذا به هر مسئله ای مثبت بنگریم خواه یا ناخواه رویداد مثبت وارد زندگیمان میشود.
وی با اشاره به اینکه خداوند به علم و علما نگاه ویژهای دارد، ذکر کرد: اولین آیاتی که بر وجود پیامبراکرم(ص) نازل شد آیات اولیه سوره علق بود برای جامعهای که سوادی نداشتند و همچنین بزرگترین سوگند را با قلم یاد میکند و جایگاه ویژه را برای انسان های باسواد در نظر گرفته میگیرد.
حجت الاسلام بیگی، ادامه داد: قرآن میفرماید آیا آن کسانی که میدانند و علم دارند با افرادی که نمیدانند و علم ندارند یکسان هستند، در واقع قرآن نتیجه علم را ترس از خدا دانسته و ذکر شده که فقط علما از خداوند ترس واقعی دارند.
وی خاطرنشان کرد: علما در حوزه معتقدند دانشگاه علوم پزشکی مشغول به مطالعه توحید افعالی خداوند هستند آنها علم و نظم بی نهایت وجود انسان را به بهترین شکل ممکن میتوانند تشریح کنند در واقع وقتی به آناتومی انسان توجه داشته باشیم بیشتر به وجود علم و توانایی خداوند پی خواهیم برد.
حجت الاسلام بیگی، در پایان یادآورشد: تحصیل، تهذیب و ورزش توصیه های مقام معظم رهبری به دانشجویان است لذا دانشجویان باید تحصیل کردن را جدی بگیرند و جویایی دانش باشند.