خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهبازی: بنیاد شهید موظف به حمایت از برنامه‌های خودجوش فرهنگی است

ایسنا | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 09 مهر 1398 - 12:38
مشاور عالی و دستیار ویژه رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: جمهوری اسلامی ایران منادی صلح، کرامت انسانی و عزت و شرافت است و در صورتی که دشمن ما را در تنگنا ذلت و عزت قرار دهد قطعاً عزت و کرامت خود را حفظ خواهیم کرد.
عزت،شهيد،شرافت،كرامت،ايران،ذلت،دشمن،بنياد،انساني،زندگي

مشاور عالی و دستیار ویژه رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: جمهوری اسلامی ایران منادی صلح، کرامت انسانی و عزت و شرافت است و در صورتی که دشمن ما را در تنگنا ذلت و عزت قرار دهد قطعاً عزت و کرامت خود را حفظ خواهیم کرد.
به گزارش ایسنا،‌ محبوب شهبازی در حاشیه مراسم رونمایی از سردیس شهید علیرضا افشار در فرهنگسرای رسانه بیان کرد: گم شده امروز جوامع روحیه گذشت و فداکار و ساختن یک زندگی عزتمندانه و شرافتمندانه است.
خوشبختانه جامعه ما الگوهای عملی برای این سبک زندگی در اختیار دارد.
وی افزود: بر کسی پوشیده نیست که عزت، شرافت و آزادگی ملت ایران مدیون رشادت شهدا است، در عرصه بین‌الملل نیز عنصر رفتار عزتمندانه و راهبرد مقاومت که برگرفته از فرهنگ عاشورایی است کشورمان را برجسته کرده است، ملت ایران با الگوگیری از اصل «هیهات منا الذله» اگر در «تنگنای مرگ با عزت» و «زندگی با ذلت» قرار گیرند شهادت را ترجیح خواهند داد.
مشاور عالی و دستیار ویژه رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران منادی صلح، کرامت انسانی و عزت و شرافت است و در صورتی که دشمن ما را در تنگنا ذلت و عزت قرار دهد قطعاً عزت و کرامت خود را حفظ خواهیم کرد.
در این کارزاری که دشمن علیه ما به راه انداخته پیروزی از آن ماست که از مرگ نمی‌هراسیم.
شهبازی در پایان گفت: هر حرکتی مبنی بر نمادسازی از الگوهای رشادت و نشانه‌های عزت و شرافت انسانی از جمله نامگذاری اماکن و معابر و یا همین سردیس یادبود این شهید بزرگوار رسانه قابل تحسین است و امیدواریم ادامه داشته باشد.
بنیاد شهید هم خود را موظف به حمایت و تشویق این حرکت‌های خودجوش فرهنگی می‌داند و قدردان خانواده‌های معظم شهداست که در تداوم راه عزتمند شهیدان تلاش می‌کنند.
انتهای پیام