خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه: تحریم‌های آمریکا بدون پاسخ نمی‌ماند / واشنگتن دست از بازی پوچ تحریم بردارد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 08 مهر 1398 - 22:57
وزارت خارجه روسیه در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا علیه اتباع خود تاکید کرد این اقدام واشنگتن بدون پاسخ نمی‌ماند.
وزارت،آمريكا،خارجه،روسيه،روس،مداخله

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت خارجه روسیه با غیرمنطقی خواندن تحریم‌های جدید آمریکا علیه اتباع این کشور، گفت این اقدام بی پاسخ نخواهد ماند.
مسکو همچنین از واشنگتن خواست تا از بازی مضحک تحریم دست بردارد.
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد: به شدت از تحریم‌های ضد روسی آمریکا در ۳۰ سپتامبر شگفت زده شدیم.
آن‌ها به صورت تصادفی شهروندان روس، یک شهروند تایوانی، سازمان‌های تجاری در سیشل، جمهوری چک و شماری از کشور‌های دیگر و چند هواپیما و کشتی را انتخاب کردند.
معلوم نیست چه چیزی ماموران اداری واشنگتن را وادار به گنجاندن همه آن‌ها در یک فهرست کرده است و هواپیما‌ها و کشتی‌ها چه ارتباطی به مداخله در انتخابات آمریکا دارند.
وزارت خارجه روسیه در ادامه افزود: همانند قبل این اقدام ضد روسی بدون پاسخ نخواهند ماند.
در عین حال ما از سیاستمداران آمریکایی می‌خواهیم تا بازی پوچ تحریم‌ها را که همیشه بدون نتیجه بوده، متوقف کنند.
وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز دو تبعه روس را به بهانه مداخله در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ این کشور تحریم کرد.
انتهای پیام/