سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش تولید فولاد به ۳۲ میلیون تن

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 08 مهر 1398 - 18:03
سبحانی فر گفت: در گذشته سالانه ۱۰ میلیون تن تولید فولاد داشتیم که در حال حاضر به ۳۲ میلیون تن رسیده است.
مجلس،صنايع،توليد،وزارت،معادن،تشكيل،بازرگاني،مصوبه

عضو کمیسیون صنایع مجلس در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
رمضانعلی سبحانی فر عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اقدامات خوبی در بخش تولید انجام شده و حل مشکلات کشور با رونق تولید، گفت: اقدامات انجام شده در بخش تولید برای ایجاد اشتغال و رونق تولید قابل توجه است.
او افزود: بعنوان مثال کار‌های بسیار بزرگ و تحول آفرین در بخش صنعت انجام شده و حتی در بخش صنایع فولادی به صادرات رسیدیم.
عضو فراکسیون امید مجلس تصریح کرد: در گذشته سالانه ۱۰ میلیون تن تولید فولاد داشتیم که در حال حاضر به ۳۲ میلیون تن رسیده است.
بیشتر بخوانید: ایران ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن فولاد خام تولید کرد/رشد ۱۱.۱ درصدی تولید فولاد ایران
سبحانی فر افزود: در حال حاضر غیر از بخش صنعت، در بخش پتروشیمی، انرژی و صنایع انرژی هم تولیدات خوبی انجام شده و در حال استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود هستیم.
او تاکید کرد: در کشور ظرفیت‌های خوبی برای تولید داریم که اگر بخوبی از آن‌ها استفاده شود، شاهد رونق تولید در همه عرصه‌ها خواهیم بود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به مصوبه مجلس برای تشکیل وزارت بازرگانی گفت: بر اساس مصوبه مجلس تنها وزارت بازرگانی تشکیل می‌شود؛ بنابراین فقط باید وزیر بازرگانی به مجلس معرفی شود.
سبحانی فر با بیان اینکه مصوبه مجلس این نیست که وزارت جدیدی به نام صنایع و معادن تشکیل شود، گفت:هیچ تغییر در وزارت صنایع و معادن ایجاد نمی‌شود و نیازی هم به معرفی وزیر صنایع و معادن به مجلس نیست.
او تاکید کرد: اگر مصوبه مجلس این بود که ۲ وزارتخانه جدید تشکیل شود، آن وقت برای وزارت صنایع و معادن هم باید وزیر به مجلس معرفی می‌شد، اما مصوبه مجلس به صراحت می‌گوید که بعد از تشکیل وزارت بازرگانی، وزارت صنایع و معادن به فعالیت خود ادامه می‌دهد.
عضو فراکسیون امید مجلس افزود: وقتی مجلس برای تشکیل وزارت بازرگانی رای داد، معنی ندارد که ۲ وزیر به مجلس معرفی شود؛ بنابراین با تشکیل وزارت بازرگانی آقای رحمانی در وزارت صنایع باقی می‌ماند و به کار تولید ادامه می‌دهد.
سبحانی فر اضافه کرد: عملکرد، کارنامه، سوابق و تجربیات آقای رحمانی مثبت است و باید از آن استفاده شود.
انتهای پیام/
در کشور ظرفیت‌های خوبی برای تولید داریم