خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکلیف نرخ نان هفته آینده مشخص می‌شود

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 08 مهر 1398 - 15:05
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز گفت: قبل از اعلام نرخ جدید، هرگونه افزایش سرخود در قیمت نان تخلف محسوب شده و در صورت تایید با متخلفان برخورد می‌شود.
نان،نرخ،افزايش،صنعت،قيمت،اعلام،سازمان

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز گفت: قبل از اعلام نرخ جدید، هرگونه افزایش سرخود در قیمت نان تخلف محسوب شده و در صورت تایید با متخلفان برخورد می‌شود.
علی ربیعی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: براساس تصمیم شورای آرد و نان بنا شده وضعیت نرخ نان در استان تا اوایل هفته آینده مشخص شود.
وی ادامه داد: قبل از اعلام نرخ جدید، هرگونه افزایش سرخود در قیمت نان تخلف محسوب شده و در صورت تایید با متخلفان برخورد می‌شود.
وی توضیح داد: از سال ۹۳ تا کنون هیچ افزایش قیمتی در نرخ نان نداشتیم ولی طی این سال‌ها نرخ حامل‌های انرژی، اجاره بهاء ، دستمزد کارگر و ...
افزایش قابل توجهی داشته که این امر باعث گلایه بسیاری از نانوایان شده است.
وی تصریح کرد: نباید شرایطی فراهم کرد تا واحدهای نانوایی برای کاهش هزینه ناچار به کم فروشی و استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز شوند چون این امر مستقیما سلامت مردم را به خطر می اندازد.
این مسئول گفت: برای رسیدن به قیمت عادلانه کمیته تخصصی با حضور نمایندگان سازمان صنعت، حوزه اقتصادی استانداری، شرکت غله، اتحادیه نانوایان، دانشگاه علوم پزشکی، بازرسی، استاندارد و تعزیرات حکومتی تشکیل می‌شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز افزود: اوایل هفته آینده این نرخ جدید نان از طریق فرمانداری‌ها اعلام خواهد شد.
انتهای پیام