خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقش کودکان در جامعه بی‌بدیل و انکارناپذیری است

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 08 مهر 1398 - 14:07
استاندار کردستان، گفت: نقش کودکان در هر جامعه و کشوری بر کسی پوشیده نیست، بلکه نقش بی بدیل و انکارناپذیری است که باید همه افراد جامعه به آن توجه کنند.
كودكان،كردستان،نقش،جامعه،آسيب،حوزه،حقوق،توجه،استاندار

استاندار کردستان، گفت: نقش کودکان در هر جامعه و کشوری بر کسی پوشیده نیست، بلکه نقش بی بدیل و انکارناپذیری است که باید همه افراد جامعه به آن توجه کنند.
به گزارش ایسنا منطقه کردستان، بهمن مرادنیا امروز(8مهر) در دهمین کنفرانس تخصصی حقوق کودکان با محورهای کودک همسری، کودکان کار و خیابان و کودکان بازمانده از تحصیل، با اشاره به نقش کودکان در جامعه، اظهار کرد: نقش کودکان در هر جامعه و کشوری بر کسی پوشیده نیست، بلکه نقش بی بدیل و انکارناپذیری است که باید همه افراد جامعه به آن توجه کنند.
وی تصریح کرد: برخورد نسنجیده و نادرست با کودکان تاثیری منفی بر روی آینده آنها خواهد گذاشت و با برنامه ریزی دقیق باید تلاش کنیم که به آینده کودکان آسیبی وارد نشود، لذا می‌طلبد با حمایت بیشتر، جامعه‌ای سالم تر داشته باشیم.
استاندار کردستان، با بیان اینکه نیازهای کودکان با نیازهای افراد بزرگسال بسیار متفاوت است و از رفتار بزرگترها الگو می‌گیرند، افزود: توجه و استفاده از تجارب کشورهای توسعه یافته که آسیب های کمتری در حوزه کودکان دارند می‌تواند بسیار تاثیر گذار و موثر باشد.
مرادنیا بیان کرد: از روانشانسان، وکلا، سازمان های مردم نهاد و فعالان حوزه کودک در خواست می شود که به کمک دستگاه های دولتی بیایند و همکاری بیشتر و جدی در این زمینه داشته باشند تا بتوانیم آسیب های اجتماعی کودکان را کاهش دهیم.
وی عنوان کرد: در کردستان با توجه به مشکلاتی که در عدم توسعه یافتگی وجود دارد و رشد حاشیه نشینی نیز مشکلات ما را بیشتر کرده است، همه باید در کنار هم برای پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی تلاش کنند.
استاندار کردستان، از آموزش و پرورش، ورزش و جوانان سمن ها و سایر دستگاه ها و انجمن های مرتبط، خواست با همکاری و همدلی بیشتر، در راه حقوق کودکان قدم بردارند.
مرادنیا، پراکنده کاری را علت عدم دستیابی به نتایج مطلوب در حوزه حقوق کودک دانست و از همه فعالان و دلسوزان این حوزه در استان، خواست علاوه بر این کنفرانس، نشست های دیگری در راستای حقوق کودکان و کاهش آسیب های اجتماعی برگزار کنند.