خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجمع صنفی ناشران موسیقی در یک مجمع جهانی صاحب کرسی شد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 08 مهر 1398 - 14:01
مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار موسیقی و شنیداری در جدیدترین مجمع جهانی موسیقی یونسکو صاحب کرسی شد.
موسيقي،مجمع،دوره،شنيداري،يونسكو،صنفي

با انتخاب اردوان جعفریان؛
به گزارش حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار موسیقی و شنیداری در سی و هشتمین دوره مجمع جهانی موسیقی یونسکو برای نخستین بار در هفتاد سال گذشته صاحب کرسی شد.
سی و هشتمین دوره مجمع جهانی موسیقی یونسکو روز‌های ۲۶ و ۲۷ سپتامبر ۲۰۱۹ (۴ و ۵ مهر ۱۳۹۸) در پاریس برگزار شد.
در این دوره که انتخابات هیات مدیره اصلی در دستور کار مجمع قرار داشت، نمایندگان ۱۲۲ کشور برای برگزاری انتخابات حضور داشتند که در این میان، اردوان جعفریان عضو هیات مدیره مجمع صنفی تولید کنندگان آثار موسیقی و شنیداری ایران و کاندیدای این دوره بعد از بیان راهکار‌ها و طرح‌های پیشنهادی خود و با اتمام رای گیری، به عنوان عضو هیات مدیره مجمع جهانی موسیقی یونسکو به مدت دو سال انتخاب شد.
مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار موسیقی و شنیداری نیز با انتشار پیامی ضمن ابراز خرسندی از حضور پر بار و مستحکم نماینده خود برای ارائه پیشنهاد‌ها و توضیحات انتخاباتی، از حمایت مدیر کل دفتر موسیقی و همچنین معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قدردانی کرد.
انتهای پیام/