خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هزینه کرد 132 میلیون تومانی برای دانش‌آموزان استثنایی خراسان جنوبی

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 08 مهر 1398 - 12:31
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: در سال تحصیلی گذشته 132 میلیون و 600 هزار تومان به منظور ارائه خدمات توانبخشی به 400 دانش‌آموز با نیازهای ویژه استان هزینه شد.
استان،آموزش،استثنايي،پرورش،تحصيلي،مدارس،جنوبي،آموزشي،تلفيقي، ...

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: در سال تحصیلی گذشته 132 میلیون و 600 هزار تومان به منظور ارائه خدمات توانبخشی به 400 دانش‌آموز با نیازهای ویژه استان هزینه شد.
به گزارش ایسنا، محمدعلی واقعی، امروز 8 مهر، در نشست شورای معاونین اداره کل که با حضور معاون وزیر و رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور برگزار شد، تصریح کرد: 140 دانش‌آموز با نیاز ویژه استان از خدمات حمایتی آموزش و پرورش استثنایی استان برخوردار شدند.
وی بیان کرد: آموزش و پرورش استثنایی استان در راستای پوشش تحصیلی به 1550 دانش‌آموز با نیاز ویژه در 27 مرکز آموزشی خاص دانش‌آموزان با نیاز ویژه و 41 کلاس خاص خدمات آموزشی و توانبخشی ارائه می‌دهد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی تصریح کرد: 3014 دانش‌آموز، شامل 2762 دانش‌آموز دیرآموز و ۲۵۲ دانش‌آموز با مشکلات بینایی، شنوایی، جسمی و اتیسم در مدارس تلفیقی تحصیل می‌کنند که 17 رابط تلفیقی مشغول ارائه خدمات به آنان هستند.
واقعی با اشاره به فعالیت 427 نیروی متخصص و عادی در آموزش و پرورش استثنایی استان، اظهار کرد: نظارت بر سازماندهی نیروهای انسانی، شناسایی و جذب دانش‌آموزان استثنایی در گروه‌های مختلف، پوشش دانش‌آموزان مناطق دورافتاده و صعب العبور، شناسایی و جذب دانش‌آموزان تلفیقی و تأسیس دو مرکز اختلالات در شهرستان بیرجند و درمیان از مهم‌ترین اقدامات آموزش و پرورش استثنایی استان در سال تحصیلی گذشته به شمار می‌رود.
وی، نظارت بر کیفیت بخشی آموزش و ارزیابی مدارس و مراکز اختلالات دولتی و غیردولتی را از دیگر برنامه‌های آموزش و پرورش استثنایی برشمرد و اظهار کرد: کمبود نیروی تخصصی در دوره‌های مختلف تحصیلی، کمبود ساعت حق التدریس در گروه دانش‌آموزان کم توان ذهنی، آسیب دیده شنوایی، آسیب دیده بینایی و تلفیقی فراگیر از مهم ترین مشکلات آموزش و پرورش استثنایی استان به شمار می‌رود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت مدارس زیر 15 نفر و نرخ بالای پراکندگی جمعیت در استان و مشکل ساماندهی نیروی انسانی با توجه به نرخ پراکندگی، تصریح کرد: کمبود تجهیزات کارگاهی و وسایل کمک آموزشی در مدارس استثنایی و مراکز ویژه یادگیری و کمبود فضای آموزشی در شهرستان‌های مختلف به ویژه مرکز استان از دیگر مشکلات آموزش و پرورش استثنایی درخراسان جنوبی به شمار می‌رود.
واقعی با بیان اینکه استان خراسان جنوبی سومین استان گسترده کشور و یکی از استان‌های کویری محسوب می‌شود، یادآور شد: در سال تحصیلی گذشته مبلغ پانصد میلیون ریال برای خرید و توزیع وسایل کمک آموزشی در مدارس استثنایی استان هزینه شد.
انتهای پیام