خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علت کیفیت پائین نان ساوه در دست بررسی است

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 08 مهر 1398 - 10:19
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: علت کیفیت پائین نان ساوه در دست بررسی است.
كيفيت،نان،آرد،گندم،توليدي،توليد،غله،نانوايي،ساوه

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: علت کیفیت پائین نان ساوه در دست بررسی است.
جواد حسنی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به محض دریافت گزارشاتی مبنی بر کیفیت پائین نان در یک نقطه از استان، اداره کل غله اقدام به رصد و بررسی دقیق دلایل نامرغوب بودن نان می‌کند و در خصوص شهرستان ساوه نیز به همین منوال عمل خواهد شد.
وی بیان کرد: اداره غله با تحویل گندم خریداری شده از کشاورزان به کارخانجات تولید آرد، وظیفه تامین آرد مورد نیاز نانوایان استان را بر عهده دارد و در خصوص کیفیت نان تولیدی باید دانشکده علوم پزشکی و اداره استاندارد اعلام نظر کنند.
بدیهی است نماینده مقیم سازمان استاندارد در کارخانجات تولید آرد چنانچه آرد تولیدی از استانداردهای لازم و کیفیت مطلوب برخوردار نباشد، اجازه خروج نخواهند داد.
حسنی با اشاره به تولید گندم با کیفیت در ساوه و زرندیه گفت: در ساوه و زرندیه عمدتا مشکل خاصی در کیفیت گندم تولیدی وجود ندارد، اما در عین حال بررسی‌های لازم در خصوص آرد تولیدی ظرف دو روز آینده انجام و نتیجه اقدامات صورت گرفته را اعلام خواهیم کرد.
وی بیان کرد: در بررسی‌هایی که صورت خواهد گرفت، پارامترهایی نظیر ضعیف بودن کیفیت گندم تولیدی، ضعیف بودن فرآوری یا مشکلات در چرخه نانوایی‌ها مورد واکاوی قرار خواهد گرفت.
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی با تاکید مجدد بر اینکه کیفیت پائین مواد اولیه(گندم)، چرخه فرآوری( کارخانه و تجهیزات نانوایی) یا نبود تخصص نانوایان از جمله دلایل افت کیفیت نان به شمار می رود، افزود: این طور نیست که آرد توزیع شده در نانوایی های سطح شهر در یک نانوایی منجر به تولید نان مرغوب و در نانوایی دیگر منجر به تولید نان بی کیفیت شود، در واقع این عامل به سطح تخصص نانوایان برمی‌گردد.
وی تصریح کرد: بررسی های دقیق و آزمایش های لازم علت اصلی پائین بودن کیفیت نان در این شهرستان را روشن خواهد کرد و ظرف دو روز آینده این مهم اطلاع رسانی خواهد شد.
انتهای پیام