خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۸۰۰ موکب برای پذیرایی از زوار اربعین ایجاد می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 08 مهر 1398 - 07:28
ایلام - رئیس کمیته مشارکت های مردمی ستاد اربعین گفت: امسال دو هزار و ۸۰۰ موکب برای پذیرایی از زوار اربعین ایجاد می شود.
موكب،اربعين،نفر

به گزارش خبرنگار مهر، حسن پلارک عصر یکشنبه در سفر به استان ایلام اظهار داشت: افزایش قابل توجهی را در بحث پذیرایی از زائران اربعین طی امسال خواهیم داشت که تقریبا آمار ما سه برابر افزایش پیدا کرده است.
وی بیان داشت: یعنی در سال گذشته روزانه برای یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر پخت هم در مرزهای ایران و هم در داخل کشور عراق داشتیم، امسال این عدد به سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر رسیده است.
رئیس کمیته اسکان، پذیرایی و مشارکت‌های مردمی ستاد اربعین، آمادگی کامل این کمیته را برای خدمات دهی به خصوص اسکان بیش از ۲ میلیون و ۱۰۰هزار نفر زائر در جریان همایش بزرگ اربعین حسینی اعلام کرد.
وی گفت: تعداد موکب ها سال گذشته ۲ هزار موکب بوده که امسال به ۲ هزار و ۸۰۰ موکب از نظر کیفی و کمی افزایش داریم.