خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۲۶ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد کهگیلویه و بویراحمد آزاد شدند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 07 مهر 1398 - 18:20
یاسوج- مدیر کل زندان‌های کهگیلویه و بویراحمد گفت: در شش ماهه نخست سال جاری با برگزاری ۷۰ جشن گلریزان، ۱۲۶ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در استان از زندان آزاد شدند.
نفر،عمد،ديه،آزاد

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جمیاری بعدازظهر یکشنبه در نشست ستاد دیه استان افزود: همچنین در سه سال گذشته ۷۰۰ زندانی جرائم غیر عمد از زندان آزاد شده اند.
وی با بیان اینکه کل بدهی زندانیان آزاد شده در سال جاری، ۲۷ میلیارد تومان بود که ۱۹ میلیارد آن تخفیف و یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان نیز کمکهای بلاعوض بوده است.
جمیاری تصریح کرد: در حال حاضر، ۴۸۳ نفر زندانی غیر عمد در زندانهای استان هستند که از یان تعداد۱۶ نفر زن هستند.
وی افزود: جرائم غیر عمد شامل بدهی مهریه، تصادفات، نفقه و بدهیهای مالی است که از ۴۸۳ نفر، ۳۷۶ نفر از به دلیل بدهکاریهای مالی و ۹۴ نفر مهریه و پنج نفر به دلیل دیه تصادفات دز ندان به سر می برند.
جمیاری با بیان اینکه چهار نفر در حوادث کارگاهی و یک نفر نیز به دلیل دیه برای قتل غیر عمد در زندان‌های استان هستند، گفت: در راستای آزاد سازی این زندانیان بانکها باید همکاری لازم را داشته باشند.
وی افزود: تاکنون ۲۱ نفر برای دریافت تسهیلات به بانکها معرفی شده اند که فقط سه نفر از این افراد وام دریافت کرده اند.