خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست لاریجانی از کمیسیون عمران مجلس برای بررسی حادثه قطار زاهدان تهران

تسنیم | سیاسی | یکشنبه، 07 مهر 1398 - 16:32
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون عمران مجلس به موضوع واژگونی قطار زاهدان ورود کرده و پیگیری کند.
مجلس،زاهدان،واژگوني،قطار،حادثه

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، حبیب‌الله دهمرده نماینده مردم زاهدان در مجلس در جلسه علنی نوبت عصر امروز (یکشنبه، 7 مهر)، با اشاره به موضوع حادثه واژگونی قطار در محور زاهدان به تهران، گفت: انتظار بود مجلس و سایر دستگاه‌های نظارتی در حادثه واژگونی قطار ورود کند، که واقعا این مسائل دیگر تکرار نشود، متأسفانه پیوسته شاهد تصادفاتی هستیم که می‌توان از آنها پیشگیری کرد.
وی افزود: این اتفاقات قابل پیش‌بینی هستند، لذا خواهش می‌کنم در این زمینه مجلس و کمیسیون عمران کمک کنند و اطلاع‌رسانی و مقصران شناسایی و با آنها برخورد شود.
نماینده مردم زاهدان در مجلس در پایان از همه کسانی که در این حادثه به مردم کمک کرده‌اند، تشکر کرد و افزود: از دستگاه‌ها و عناصری که در زاهدان کمک جدی کردند، تشکر می‌کنم، به تمام موارد و بیمارستان‌ها و اماکن مختلف رسیدگی شد.
همچنین علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که ریاست جلسه را به عهده داشت، گفت: کمیسیون عمران مجلس به موضوع واژگونی قطار زاهدان ورود کرده و پیگیری کند.
انتهای پیام/