خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۹ بازیکن پرسپولیس به تبریز می‌روند/ سیدجلال در تهران ماند

مهر | ورزشی، استان‌ها | یکشنبه، 07 مهر 1398 - 15:34
کادرفنی پرسپولیس در حالی لیست بازیکنان این تیم را برای دیدار با ماشین سازی تبریز در جام حذفی اعلام کرد که خبری از حضور سیدجلال حسینی در جمع ۱۹ نفره سرخ ها نیست.
پرسپوليس،مهدي،محمد،حذفي،تبريز

به گزارش خبرگزاری مهر، گابریل کالدرون برای اولین بازی پرسپولیس در فصل جدید جام حذفی فوتبال باشگاه‌های کشور، یادواره آزادسازی خرمشهر ۱۹ بازیکن را برای سفر به تبریز اعلام کرد.
علیرضا بیرانوند، بوژیدار رادو شوویچ، مهدی شیری، محمد نادری، شجاع خلیل‌زاده، محمد انصاری، محمد حسین کنعانی‌زادگان، محسن ربیع‌خواه، احمد نورالهی، وحید امیری، بشار رسن، فرشاد احمدزاده، مهدی ترابی، سیامک نعمتی، علی علیپور، جونیور براندائو، مهدی عبدی و امیر روستایی نفراتی هستند که پرسپولیس را در این سفر همراهی می کنند.
دیدار تیم‌های پرسپولیس و ماشین سازی از مرحله یک شانزدهم جام حذفی فوتبال، از ساعت ۱۵ فردا دوشنبه در ورزشگاه بنیان دیزل تبریز آغاز خواهد شد.