خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بوم‌گردی بیشترین تقاضای اشتغالزایی را در کرمانشاه دارد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 بهمن 1397 - 10:47
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: بوم‌گردی بیشترین تقاضای دریافت تسهیلات اشتغالزایی را در این استان دارد.
تسهيلات،پرداخت،تومان،اجراي،كارا

حسن عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره میزان تسهیلات پرداخت شده بر اساس ثبت‌نام در سامانه کارا اظهار داشت: از ابتدای سال بیش از ۳۸۲ میلیارد تومان تسهیلات برای اجرای ۱۳ هزار و ۸۳۲ طرح اشتغالزایی پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه از محل تسهیلات پرداخت شده در سامانه کارا ۱۷ هزار و ۹۵۱ شغل ایجاد شده است، افزود: از این میزان ۲۶۹ میلیارد تومان تسهیلات برای اجرای طرح‌های ایجادی پرداخت شده که با اجرای آنها ۱۱ هزار و ۲۵۹ مورد شغل حاصل شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از پرداخت بیش از ۹۷ میلیارد تومان تسهیلات در حوزه طرح های توسعه ای خبر داد و گفت: ۶۱۵۵ شغل با پرداخت تسهیلات اشتغال در زمینه طرحهای توسعه ای ایجاد شده است.
وی همچنین از پرداخت بیش از ۱۶ میلیارد تومان تسهیلات برای اجرای طرح‌های سرمایه در گردش و ایجاد ۵۳۷ مورد اشتغالزایی خبر داد.
به گفته عزیزی، بوم‌گردی، پوشاک، خدمات بازرگانی و بازاریابی محصولات کشاورزی و دامی، صنایع دستی، صنایع غذایی و تبدیل و تکمیل کشاورزی، فرآوری محصولات معدنی کوچک مقیاس و فرش دستباف از جمله طرح های با بیشترین متقاضی پرداخت تسهیلات در سامانه کارا بوده است.