ایستادگی و مقاومت راهبرد امروز نظام است
فرمانده قرارگاه منطقهای جنوبشرق ارتش گفت: راهبرد امروز نظام ایستادگی و مقاومت است و بینی استکبار و دشمنان نظام را به خاک میمالیم.

فرمانده قرارگاه منطقهای جنوبشرق ارتش گفت: راهبرد امروز نظام ایستادگی و مقاومت است و بینی استکبار و دشمنان نظام را به خاک میمالیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، امیر مهدی معمارباشی امروز در آیین نکوداشت پیشکسوتان دفاع مقدس در کرمان دفاع مقدس را از برجستهترین نقاط ارزشمند تاریخ ایران دانست و اظهار کرد: شهدا نگین گرانبهای دوران دفاع مقدس هستند و خون پاکشان در جای جای ایران بر زمین ریخت و آرامش و امنیت را برای کشورمان به ارمغان آورد.
فرمانده قرارگاه منطقهای جنوبشرق ارتش با بیان اینکه هشت سال دفاع مقدس فرصت گرانبهایی شد برای اجراو تحقق شعار «ما میتوانیم» در مرحله عمل عنوان کرد: غیرت جوانان ایران اسلامی توانست کشور را به قله خودکفایی و خوداتکایی از بیگانگان برساند.
وی با اشاره به اقتدار و توان رزمی کشور در همه ابعاد خاطرنشان کرد: جوانان امروز نیز همچون رزمندگان دوران دفاع مقدس این پرچم پر افتخار و با عظمت را برافراشته نگه میدارند.
معمارباشی گفت: راهبرد امروز نظام ایستادگی و مقاومت است و بینی استکبار و دشمنان نظام را به خاک میمالیم.
پیشکسوتان جنگ و جهاد رسالت مهمی بر عهده دارند
حجتالاسلام حسن علیدادیسلیمانی نماینده ولی فقیه در استان کرمان با بیان اینکه پیشکسوتان دفاع مقدس میراث گرانبهایی هستند، بیان کرد: پیشکسوتان جنگ و جهاد در کشور رسالت مهمی بر عهده دارند که باید به تبیین آن بپردازند.
وی با تأکید بر اینکه در جنگ اقتصادی امروز نیز باید همانند دوران دفاع مقدس ورود کنیم، اظهار کرد: استقامت رمز پیروزی ما در برابر همه توطئهها است.
امام جمعه کرمان با تأکید بر پرداختن به موضوع دستاوردهای جنگ عنوان داشت: این دستاوردها برای ما محسوس است که یکی از آنها امنیت پایدار است و باید پیشکسوتان به این رسالتها بپردازد.
محمدجواد فدایی استاندار کرمان مبنای حضور در جبهه مقاومت در دفاع مقدس را عقیده و اسلام دانست و گفت: مبانی دفاع مقدس باید در جنگ اقتصادی امروز مورد توجه قرار گیرد و همه باید مشارکت داشته باشند.
وی با بیان اینکه در جنگ اقتصادی نیاز به مقاومت و ایستادگی داریم، گفت: اشتغال از مشکلات امروز جامعه است و دولت هم تمام تلاش خود را در این زمینه میکند.
انتهای پیام/3388/ق/ی