خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطعی برق میگوهای پرورشی را از بین برد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 07 مهر 1398 - 14:39
بخشدار دلوار گفت: رطوبت بالای هوا، قطعی شبکه برق و از کار افتادن دستگاه‌های هواده در مزارع و استخرهای پرورشی، میگوهای سایت 2 دلوار تنگستان را از بین برد.
پرورشي،دلوار،ميگوي،مزارع،ميگوهاي،رفتن

حسن درویشی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تنگستان با بیان اینکه دلوار قطب تولید میگوی پرورشی استان بوشهر است اظهار داشت: در دلوار افزون بر 700 هکتار اراضی تحت پوشش تولید میگوی پرورشی است.
وی، با بیان اینکه در سایت 2 پرورشی دلوار میگوهای استخرهای پرورشی از بین رفت افزود: قطعی برق سبب از کار افتادن دستگاه‌های هواده در مزارع پرورشی و از بین رفتن میگوهای پرورشی در بخش دلوار شد.
بخشدار دلوار گفت: به علت رطوبت بالای هوا، شبکه برقرسانی دچار مشکل شد و برق از حدود ساعت 3 بامداد تا 7 صبح امروز قطع شد که از کار افتادن دستگاه‌های هواده در مزارع پرورشی و از بین رفتن میگوها را به دنبال داشت.
حسن درویشی با بیان اینکه هنوز میزان خسارت‌ها و تلفات میگوهای پرورشی مشخص نیست خاطر نشان کرد: اکنون با حضور در مزارع پرورشی در حال بررسی میزان تلفات و خسارت‌ها هستیم.
در همین حال مسئول شیلات دلوار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم بیان کرد: دستگاه‌های هواده که تامین کننده اکسیژن برای میگو‌های پرورشی هستند به علت قطعی سبب اختلال در اکسیژن رسانی به میگو‌ها و از بین رفتن آن‌ها می‌شود.
حمید خلیلی با اشاره به اینکه بیماری لکه سفید در مزارع پروش میگوی دلوار وجود ندارد تصریح کرد: اکنون زمان برداشت میگوی پرورشی است و برای جلوگیری از ورود بیماری لکه سفید، از پرورش دهندگان خواسته شده بود زودتر میگو‌ها را برداشت کنند.
انتهای پیام/ ع