خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیم همیشه میهمان اینبار هم در قم میزبانی می‌کند

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 07 مهر 1398 - 14:01
دیدار تیم های خوشه طلایی ساوه و شاهین شهرداری بوشهر در جام حذفی باشگاه های کشور در قم برگزار می شود.
تيم،خوشه،طلايي،آماده،ساوه،ليگ،قم،استاديوم،ميزبان،ورزشگاه،حذف ...

دیدار تیم های خوشه طلایی ساوه و شاهین شهرداری بوشهر در جام حذفی باشگاه های کشور در قم برگزار می شود.
به گزارش ایسنا، پس از طرح موضوع میزبانی مسابقات تیم خوشه طلایی در اراک، این بار و در جام حذفی هم این تیم شهر قم را برای میزبانی انتخاب کرد تا تیم همیشه میهمان لیگ دسته اول، در بازی حساسی دیگر، در خارج از ساوه پذیرای رقیب لیگ برتری خود باشد.
فصل گذشته در فینال لیگ دسته دوم، زمانی که خوشه طلایی در استادیوم شهید چمران ساوه و در حضور علی پروین و ناصر ابراهیمی میزبان تیم آرمان گهر سیرجان بود و با شکست این تیم قهرمان و راهی لیگ یک شد، سازمان لیگ ایرادهای مختلفی به استادیوم خانگی تیم خوشه طلایی گرفت و در نامه ای رسمی اعلام کرد اگر این ایرادات برطرف نشود تیم خوشه طلایی نمی تواند میزبان تیم های دسته اولی باشد.
تاکنون هم تمامی دیدارهای خوشه طلایی در رقابت های فوتبال قهرمانی دسته اول باشگاه های کشور در بیرون از خانه برگزار شده و این تیم در هفته ششم و در سومین دیداری که قرار بود میزبان باشد، باز هم در قم از تیم رایکای بابل پذیرایی کرد و در ادامه در جام حذفی هم شاگردان محسن عاشوری در قم میزبان تیم شاهین شهرداری بوشهر خواهند بود.
این دیدار از ساعت 17 و 15 دقیقه روز دوشنبه 8 مهر با قضاوت محمدرضا تارخ، یعقوب حجتی، فرهاد مروجی و ایمان کهیش در استادیوم یادگار امام (ره) شهر قم برگزار می شود.
گفتنی است، استاندار مرکزی اوایل شهریورماه سال جاری در سفری که به مناسبت هفته دولت به ساوه داشت از آماده سازی ورزشگاه شهید چمران ساوه تا نیمه اول مهر برای برگزاری دیدارهای خوشه طلایی خبر داده بود، بر این اساس چند روز بیشتر تا پایان زمان اعلام شده درخصوص آماده سازی این ورزشگاه باقی نمانده است.
آقازاده گفته بود: از زمانی که تیم فوتبال خوشه طلایی ساوه به لیگ دسته یک راه پیدا کرد مسئولان استانی و شهرستانی درصدد آماده کردن زیرساخت ها و زمین بازی برای رقابت های خانگی این تیم بودند و همچنان این تلاش ادامه دارد.
وی افزود: آماده سازی این ورزشگاه با دست خالی صورت گرفته است و با وجود اینکه هنوز برای اجرای بازی آماده نشده است اما تلاش جدی برای آماده سازی سریع در دستور کار است و قرار بر این است که بتوان زیرساخت های ضروری و آن چیزی که می تواند براساس آن مسابقات فوتبال در این استادیوم شکل بگیرد آماده کرد و پیش بینی ماه آماده سازی ورزشگاه تا 15 مهرماه سالجاری است.
انتهای پیام